CITIZENSHIP I PROJECTE OLICLACK AL CENTRE

L’alumnat de 4t ESO de la matèria Citizenship ha començat a gravar un vídeo en anglès per explicar el nou projecte OLICLACK que tindrem al centre. Aquest vídeo servirà per informar, a la resta dels alumnes del centre, el projecte de reciclar l’oli de cuina al nostre institut, tal com ja fan moltes escoles de la ciutat.

Inicialment es va pensar que els alumnes de 4t ESO podrien passar per les classes i explicar el projecte en directe, però donada la situació de pandèmia i la impossibilitat de barrejar grups estables, es va pensar que una bona opció seria preparar un vídeo que es pogués projectar en els diferents nivells.

I per què fem el vídeo en anglès? Doncs perquè com ja sabeu, la matèria de Citizenship s’imparteix en aquesta llengua per assolir diferents objectius:

  1. Millorar la comprensió en la llengua estrangera anglès.
  2. Poder col·laborar en projectes amb els nostres socis de l’Erasmus KA2, dos instituts europeus (Alemanya i Dinamarca) en la llengua comuna que compartirem, l’anglès.

La matèria Citizenship té com objectiu treballar diferents aspectes de ciutadania, enfocat principalment en aspectes mediambientals; també està dissenyada com ja s’ha mencionat abans, per fer col·laboracions amb els dos instituts europeus amb els quals compartim una beca Erasmus (aquestes col·laboracions començaran a partir del trimestre següent). L’assignatura està impartida per cinc professores del departament de ciències experimentals, amb l’acreditació d’impartir la matèria en llengua anglesa, i també amb la col·laboració d’una professora d’anglès que supervisa el contingut produït per l’alumnat. Des de la matèria d’anglès també han estat treballant la correcció gramatical del vídeo i la producció oral. Es tracta doncs de col·laboracions entre diferents departaments per treballar de forma transversal i contextualitzada.

Els alumnes s’han entregat en el projecte i s’ho han passat molt bé gravant-lo. Estem doncs ansiosos de veure el resultat dels vídeos! I també esperem que el projecte Oliclack tingui èxit al centre!

2 comentaris

  1. Rosana

    es una idea maravillosa cómo todo lo q hacen en este inti mi flia y yo estamos encantados y aprovecho para decir gracias infinitas a todos los profes mi hija está en bachiller empezó su secundaria con ustedes y siempre nos habla d los profes súper bien está encantada no pude decirlo cuándo voy a las reuniones x q mi hija no m lo perdonaría así q cómo se q no se enterará aprovecho hace una tarea excelente gracias d corazón

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>