Èxit de la Disco Carnaval del Coll i Rodés


Aquest dijous hem donat el tret de sortida del Carnaval al Coll i Rodés. Una explosió de llum, colors, ritme i alegria han estat els protagonistes d’aquesta matinal carnavalesca amb la celebració de la Brilli-Brilli Disco Carnaval. L’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà… Llegeix més»

El llobarro a la donostiarra amb patata panadera i ceba


Aquests dies hem portat una recepta tradicional basca a les cuines de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. Es tracta del llobarro a la donostiarra amb patata panadera i ceba.
Cuinem el llobarro fresc amb la tradicional recepta donostiarra,… Llegeix més»

Brilli-Brilli Disco Carnaval

Els alumnes de la primera promoció del cicle formatiu de Vídeo, Discjòquei i So conviden a l’alumnat de primer i segon d’ESO a la 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩. El pròxim dijous 8 de febrer vine a la sala d’usos múltiples a cantar, ballar i saltar amb la millor disfressa. Jocs, música, festa i un photocall per immortalitzar els millors moments amb els teus col·legues!

La 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩 és resultat del projecte formatiu dut a terme durant el darrer mes de gener, en el marc de les assignatures d’imatge i so del cicle. Tanmateix, és una oportunitat perquè els alumnes treballin la producció del directe a través d’un esdeveniment real.

Animeu-vos a participar dijous a la 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩!

2a setmana del menú de degustació


Continuem amb el menú de degustació que vam iniciar la setmana passada. Es tracta d’una proposta molt interessant pensada per l’equip de xefs de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar i executada per l’alumnat del CFGM de Serveis en Restauració, que sempre vetlla… Llegeix més»

Visita a l’ISE, el congrés de l’Audiovisual

El professorat del cicle d’imatge i so ha visitat el Congrés de l’Audiovisual (ISE) que s’està celebrant aquesta setmana a Fira de Barcelona. La visita s’emmarca en la segona jornada de la Xarxa d’Imatge i So del Programa d’Innovació Educativa i d’Excel·lència Professional ‘FuturaFP’.
L’ISE s’ha… Llegeix més»

Pans i pastes d’especialització

A l’obrador de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, enguany, els alumnes del Curs d’Especialització en Forneria i Brioixeria elaboren uns productes que es mengen pels ulls, s’assaboreixen al paladar i fan que ens llepem els dits.
Aquesta setmana, les seves creacions han estat diversos pans,… Llegeix més»