Els plats del primer menú de març
06/03/24Aperitius: la patata en ropa vieja, espinacs i crema de cocido i la tempura de verdures amb maionesa de soja i gingebre.
Entrants: la patata en ropa vieja, espinacs i crema de cocido i la tempura de verdures amb maionesa de soja i gingebre.… Llegeix més»
Bases del XXIX Sant Jordi
04/03/24Aquí teniu enllaçades les bases del concurs de Sant Jordi 2024.
Els alumnes podran presentar textos i poemes en català, castellà o en alguna altra llengua curricular. A més, com cada any, també s’han obert les modalitats de dibuix i de… Llegeix més»
Dos dies d’esquiada!
03/03/24Encara no havia sortit el sol quan el passat dilluns 26 quaranta-nou alumnes de 2n d’ESO i tres professores van fer camí cap a Font-Romeu, la primera parada d’aquesta aventura, fruit de l’esforç del Projecte “Correm cap a l’Esquiada?” que varen fer al primer trimestre.
Només… Llegeix més»
Timbre musical del Dia de les Dones (programació 113)
03/03/24El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (ONU). És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme denunciant el sexisme. Aquest… Llegeix més»
Benvinguts al Coll i Rodés!
29/02/24El passat dimarts 27 de febrer vam celebrar la Jornada de Portes Obertes 2024 al nostre centre. Durant més de quatre hores, alumnes i famílies de futurs estudiants d’ESO, batxillerat i ensenyaments professionals van visitar les nostres instal·lacions i equipaments i van tenir l’oportunitat de… Llegeix més»
Les portes obertes d’ahir
28/02/24Més de tres-centes cinquanta persones van passar ahir a la tarda pel Coll i Rodés durant la jornada de portes obertes. Veïns i veïnes nostres, molts dels quals d’aquí a poc formaran part de la nostra estimada comunitat educativa, ahir van poder conèixer de primera… Llegeix més»
Contes orals en francès
28/02/24El passat divendres 23 de febrer, el senyor Samuel Mountmojou, nascut al Camerun, va venir al centre a explicar en francès contes típics africans originaris del seu país.
A l’acte, dut a terme a la sala d’usos múltiples, hi van assistir tots els alumnes de… Llegeix més»
Entrevista UAP a Nova Ràdio Lloret
25/02/24A tres quarts de nou del matí de divendres passat, durant el programa Bon dia, bona hora, els professionals de Nova Ràdio Lloret van entrevistar l’alumnat dels instituts Coll i Rodés i Serrallarga que formen part de l’extensíssim elenc d’intèrprets i cantants que… Llegeix més»
Timbre musical (programació 112)
25/02/24Les cançons del timbre dels canvis horaris tornen a formar part de les peticions que la comunitat educativa ha fet a través del nostre compte d’Instagram.
A continuació, teniu els temes escollits i la seva distribució horària:
Tema del marc horari (8:15 i 14:55):
Everybody, de Backstreet Boys.
Tema… Llegeix més»
100científiques: Dra. Liska Caviedes
21/02/24
El dia 11 de febrer, va ser el Dia Internacional de la Dona i la Nena científica. Per tal de celebrar aquest dia, la Fundació Catalana per la Recerca i la… Llegeix més»
Menú degustació a cavall de febrer i març
21/02/24El menú d’aquesta setmana consta d’un primer aperitiu de gyoza de porc amb salsa ponzu, una salsa àcida i cítrica d’origen nipó que combina la salsa de soja amb mostassa, vinagre d’arròs i oli de sèsam. La cocció al vapor i marcatge a la planxa permet que la… Llegeix més»
Portes Obertes en streaming
19/02/24El pròxim dimarts 27 de febrer, de 16:00 a 20:00, es durà a terme al nostre centre la Jornada de Portes Obertes 2024. Al llarg de la tarda, es faran les xerrades per famílies i alumnat d’ESO, batxillerat i cicles formatius, així com visites a… Llegeix més»
Escatant, desespinant i filetejant
19/02/24La preparació d’un menú de degustació, com el que elaborem i servim a l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, requereix el domini de diferents tècniques culinàries. Durant la setmana passada, alumnat i professorat de segon curs de CFGM de Cuina i Gastronomia han estat escatant… Llegeix més»
Jornada Tourism, al Museu del Suro
19/02/24
Dijous, els alumnes del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics van tenir l’honor d’assistir com a convidats a la jornada Tourism organitzada pels seus homòlegs de l’Institut Baix Empordà a l’Auditori del Museu del Suro de Palafrugell. Va ser un esdeveniment dinàmic amb ponències… Llegeix més»
Experimenta la Ciència
18/02/24Dimecres 14 de febrer, alumnes de 4t d’ESO del Coll i Rodés van col·laborar en el desenvolupament de la 1a edició de l’Experimenta la Ciència organitzada pel Servei Educatiu de la Selva II, una trobada en la qual tres-cents setanta alumnes de 4t… Llegeix més»
Segueix-nos!