Observadors del Mar
30/12/23L’alumnat de 1r d’ESO ha dut a terme un projecte anomenat Observadors del Mar, el qual se centra en l’impacte del plàstic i l’estat actual de la platja de Lloret. Van dur a terme diverses activitats per obtenir una perspectiva completa, com entrevistes o mostreigs… Llegeix més»
L’espectacle de Nadal
23/12/23Ara fa quatre anys, com a cloenda del primer trimestre, el Coll i Rodés va organitzar el seu primer concurs de talents a la sala d’usos múltiples. El curs passat, aprofitant la cloenda nadalenca del primer terç de curs, vam elevar l’experiència a un nivell… Llegeix més»
Caminant per Lloret
20/12/23
Primera sortida saludable de preparació del viatge de fi de curs per fer el Camí de Sant Jaume.
Es tracta d’una activitat de tutoria amb alumnes de 4t d’ESO, un recorregut pels boscos de Lloret… Llegeix més»
El pessebre del Coll i Rodés
19/12/23Aquest any, el pessebre del nostre institut, l’han realitzat els alumnes de segon de batxillerat artístic i els alumnes de projectes de primer de batxillerat, dels qui va sorgir la idea.
Té un significat metafòric sobre l’ús del mòbil durant aquestes festes. El formen els tres… Llegeix més»
Assajos del combo instrumental a l’estudi de so de l’institut
17/12/23
Els alumnes de primer de batxillerat de l’optativa de Música, dirigits per la professora Cèlia Tresserras, estan assajant durant aquests dies a l’estudi de so habilitat pels estudiants del cicle… Llegeix més»
Creació de titelles
17/12/23Dijous, a l’optativa d’Expressió Artística i Corporal, vam fer un taller pràctic de creació de titelles que vam aprendre a la formació d‘Arts Escèniques de l’Ins. Serrallarga.
Vam treballar diferents objectius, vam manipular per utilitzar el material sense cap més recurs i també vam treballar la… Llegeix més»
Timbre musical (programació 104)
17/12/23Aquesta setmana, el timbre dels canvis horaris el dediquem a La Marató de 3cat.
El disc és un element icònic de La Marató i, en aquesta edició, l’acompanyarà fent un recorregut per tot un seguit d’emocions i experiències vitals al voltant de la sexualitat i la reproducció tractades des… Llegeix més»
Llums de Nadal
17/12/23Una mostra del que hem estat treballant a la matèria de Projectes, de 2n d’ESO: hem creat la il·luminació de Nadal de l’institut fent servir LED de colors, la llei d’Ohm, les equacions, i moltes hores de taller!
Sonia Gómez.
La cursa de muntanya de l’Estudiant de Ferro
16/12/23Dimecres 13 de desembre, una vuitantena d’alumnes que cursen 3r i 4t de l’ESO als instituts de Lloret de Mar van participar en una cursa de muntanya que discorria al llarg… Llegeix més»
Presentació de l’Estudiant de Ferro
16/12/23
El passat dilluns dia 11, el Coll i Rodés va participar en l’entrevista que Nova Ràdio Lloret feia per a promocionar l’esdeveniment esportiu de l’Estudiant de Ferro. La Diana Trifonyuk i la Jana Bertran, ambdues alumnes de 4t d’ESO, van… Llegeix més»
Visita a la Fundació Molí d’en Puigvert
13/12/23L’alumnat de 1r de batxillerat que cursa la matèria de Problemàtiques Socials ha visitat la Fundació Molí d’en Puigvert, a Palafolls.
La visita, que ha servit com a tancament del trimestre, ha servit per a conèixer de prop la tasca de la fundació, els seus… Llegeix més»
Biomedicina amb La Marató
13/12/23Els alumnes de Biomedicina de primer de batxillerat han preparat una web divulgativa sobre algunes de les malalties que tracta La Marató aquest any i ens convidem a enllaçar-hi:
Les malaties SSiR – La Marató 2023… Llegeix més»
La balotina de pollastre
13/12/23
El plat principal del menú de degustació de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar ens transporta a una experiència sublim: balotina de pollastre farcida de botifarra, poma, prunes, orellanes i un toc d’ibèric, una autèntica obra mestra culinària, amb el seu interior suculent i una presentació elegant. El… Llegeix més»
L’espectacle de Nadal
12/12/23🎭 No et perdis l’espectacle únic que organitza pel seu alumnat l’Institut Ramon Coll i Rodés al Teatre de Lloret de Mar el 20 de desembre!
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Gaudeix de les actuacions del talentós alumnat, artistes locals i, com a plat fort, l’espectacle de… Llegeix més»
El tronc de Sant Silvestre
09/12/23Les postres del menú de Nadal que elabora i serveix el nostre alumnat de cicles formatius al restaurant de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar estan basades en un tronc de Sant Silvestre, una mena de braç de gitano, cremós i amb xocolata.
El tronc de… Llegeix més»
Segueix-nos!