L’Institut Joan Amigó arrenca el primer projecte Erasmus+

Comencem el curs amb notícies innovadores! El nostre institut ha estat seleccionat per desenvolupar el projecte Erasmus+ en la modalitat KA2. Erasmus+ és el programa de la UE per donar suport a l’educació, la formació, a la joventut i als esports. Durant dos cursos acadèmics, l’alumnat de 3r d’ESO, desenvoluparà el projecte “Save the planet” juntament amb els nostres socis de Bulgària, Hongria, Turquia, Eslovàquia i la República Txeca.

Els objectius del projecte són aprendre sobre fonts d’energia alternatives, promoure la inversió de les energies renovables per tal de reduir la dependència energètica, desenvolupar les 21st century skills: creativitat i innovació, pensament crític, comunicació i col·laboració, flexibilitat i adaptació, iniciativa, autonomia, productivitat, responsabilitat i lideratge. A més de desenvolupar habilitats socials i transculturals per mitjà de les TIC i posant en pràctica els aprenentatges adquirits en llengua anglesa.

La situació actual no convida gens ni mica a les mobilitats i als intercanvis entre països. Tot i així, treballarem cooperativament online, ens coneixerem a través d’una pantalla, viatjarem al tercer trimestre, o no…però ens anirem adaptant a les circumstàncies. Let’s start!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>