INTERCANVIEM LLIBRES PER SANT JORDI

El dia de Sant Jordi al Ramon Barbat hi haurà les típiques parades de llibres i roses, però seran d’intercanvi de llibres de segona mà.

Tu porta un llibre i a canvi el dia de Sant Jordi podràs triar-ne un que t’agradi més; a més a més, et donaran una rosa.

A l’hora del pati a partir del dimecres 14 i fins dimecres 21 d’abril, podreu portar el vostre llibre i els alumnes de 4t d’ESO de Servei Comunitari us el recolliran. A canvi, us donaran un rebut que us permetrà després triar-ne un altre al dia de Sant Jordi.

Un llibre a canvi d’un altre i a més a més una rosa: tots sortim guanyant!!

Anima’t a participar-hi!!

Mateixos horaris a BAT i Cicles

Atenció alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius!

Passat Setmana Santa seguim amb les classes telemàtiques com fins ara. A la setmana del 6 al 9 d’abril els alumnes de 1r de BAT i 1r de Cicles Mitjans vindran el dimarts i el dijous, i els de 2n de BAT i 2n de Cicles Mitjans, aquesta setmana, i seguint els dies alterns, vindran dimarts, dijous i divendres (dimecres serà el dia telemàtic, a la setmana següent dijous, a l’altra divendres, etc…). Ja us anirem informant de si més endavant s’augmenta la presencialitat, en funció de com evolucioni la pandèmia.

Que passeu molt bones vacances i cuideu-vos molt!!!

MODELS CEL·LULARS

L’alumnat de 1r d’ESO E i F, dintre del projecte “Formats per cèl·lules” de la matèria de Biologia i Geologia ha creat models cel·lulars dels diferents tipus de cèl·lules que han treballat. Entre les creacions hi ha cèl·lules procariotes i eucariotes vegetals i animals.
A part… Llegeix més»

Delegats ambientals

Divendres 19 de març ha estat el dia que hem realitzat la tercera reunió de delegats/des ambientals del centre, aquest cop, però de forma presencial.
Hem estat realitzant una valoració dels resultats obtinguts a partir del formulari enviat a tot l’alumnat centrat amb el reciclatge i també hem planificat les properes accions.
Agraïts de la participació i continuem cap endavant.

Proves Cangur

Avui 40 alumnes d’ESO del nostre centre han participat a les Proves Cangur amb una organització lleugerament diferent a altres cursos per causa de les restriccions sanitàries

Aquest concurs s’organitza al mes de març a més de 30 països i les competències que es posen a prova en el Cangur són una combinació entre la lògica, el raonament abstracte i les matemàtiques.

Els principals objectius són acostar les matemàtiques als més joves, intentar despertar el seu interès a través dels problemes i potenciar el raonament a través de la seva resolució.

Moltes gràcies a tots!

Voldria agrair a totes les famílies que avui s’han connectat a les nostres Portes Obertes Virtuals el seu interès pel Ramon Barbat. A partir de demà dimecres 10 de març trobareu un enllaç a la nostra pàgina WEB per demanar la gravació de l’esdeveniment. Per si teniu més dubtes, també podeu demanar una vídeoconferència a través de la WEB.

Gràcies també a tots els professors que han fet que l’esdeveniment hagi anat tan bé; per nosaltres era important explicar-vos tota la informació sense mascareta i, per tal de seguir amb totes les mesures sanitàries, vam decidir que ho expliqués tot una sola persona; però voldria remarcar que al darrera hi ha hagut la feina de tot un gran equip que ha treballat moltíssim per aconseguir-ho: sou fantàstics!!!