EL PEIX DEL BARBAT

A banda de donar la benvinguda al nou any, també la donem a la nova figura que ens saluda cada matí a l’entrada del centre.
Tots haureu vist que hi ha una figura d’un peix sobre la gespa de l’entrada. Aquesta és l’obra dels companys del… Llegeix més»

ATENCIÓ! DEMÀ CLASSES NORMALS

Acabem de rebre la confirmació oficial per part dels Serveis Territorials d’Educació que DEMÀ HI HA CLASSES en tots els centres educatius. Per tant, desmentim les informacions que ens diuen que s’havien fet córrer sobre la suspensió de les classes.

FAMÍLIA, AQUEST NADAL, DE LES AMPOLLES DE VIDRE ME N’ENCARREGO JO!

Aquestes festes on les reunions familiars seran tan freqüents, voldríem animar els alumnes a participar en el reciclatge dels envasos que es generaran a les seves llars.

Per aquest motiu, us animem a encarregar-vos del reciclatge de les ampolles de vidre que s’aniran acumulant durant els dies festius.

Un petit gest, pot ajudar el planeta!

 

418,60€ PER LA MARATÓ!!! MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!!

El passat divendres vam organitzar el festival solidari per la Marató de TV3. Enguany vam batre tots els rècords, tant d’assistència com de recaptació. Cal dir que els nostres alumnes van dur a terme unes actuacions de molta qualitat. Us volem agrair a tots la vostra col·laboració!!!

Si vols veure més fotografies clica aquí.

Ja n’hi ha prou!

Els alumnes de 2n d’ESO han gaudit de l’obra “Ja n’hi ha prou” com una de les activitats que organitza l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Vila-seca i que forma part dels diferents actes que s’han dut a terme amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

El grup de teatre Teatracció ens ha ofert una obra que treballa la prevenció de la violència en l’àmbit dels joves i adolescents, tant en l’àmbit de la família, els amics i l’escola.

Esperem que amb activitats com aquesta, vagin disminuïnt els casos de violència que encara hem de viure en el nostre dia a dia. Ara és el moment de revertir aquesta situació. Som-hi!!!

Green Day

El nostre planeta cal cuidar-lo i prendre mesures per a la seva conservació. Per aquest motiu, la comissió de delegats ambientals ha proposat dues accions per dur a terme el dijous i divendres, 28 i 29 de novembre respectivament.
28- novembre. Fent ús de la taula periòdica que hi ha al “hall”, es penjarien frases realitzades pels alumnes sobre la cura i protecció del medi ambient, fent ús dels fulls reciclats.
29- novembre. Dur alguna peça de vestir de color verd per celebrar el GREEN DAY i es continuaria també l’activitat del dia anterior.
Ja sabem que no hi ha planeta B, per aquest motiu la conscienciació és el primer pas que hem de tenir present per protegir el nostre medi ambient. Us animeu a participar-hi??

EXPOSICIÓ SETMANA DE LA CIÈNCIA

Amb motiu de la Setmana de la Ciència, els alumnes de l’Aula Oberta van preparar una exposició amb material de divulgació en l’àmbit de les ciències realitzat pels alumnes de 3r d’ESO.
Es tractava d’una exposició de models de cèl·lules eucariotes animals que els alumnes van… Llegeix més»