2a Festa de la Pública

CREIX AMB LA PÚBLICA!

Avui diumenge 11 de març hem celebrat la 2a FESTA DE LA PÚBLICA al pati del Palau. Famílies i mestres de les escoles i instituts públics de Molins de Rei hem preparat aquesta festa per celebrar que estem orgullosos de l’educació pública a la nostra vila per diferents motius: per la qualitat, ser catalana, la gratuïtat, innovadora, democràtica i participativa, plural, laïca, crítica i, per sobre de tot, perquè és l’escola de tothom i per a tothom.

Hem volgut omplir el centre de la vila de jocs, activitats, música, ball i rialles per defensar l’educació pública de Molins de Rei.

Les nenes i els nens han pogut realitzar els tallers organitzats per les diferents AFAs de Molins: pintar garlandes d’infants o dibuixar les seves escoles, dissenyar xapes, pintar una gran pancarta, maquillar-se….

Volem agrair la col·laboració desinteressada dels Desgrallats de Molins, timbalers del Cuc i @ambauka per haver posat música a la festa, i fer-nos moure. A les entitats dels Matossers, l’Entxuscat i el Cuc de Molins per participar propostes diverses. També volem agrair la presentació a càrrec de Joan Parellada i Sandra Reyes, sense deixar-nos de mencionar a totes les voluntàries i voluntaris que mes a mes, han confeccionat el dia d’avui. Moltes gràcies a tots i a totes.


Gràcies a tots els que l’heu fet possible i l’any vinent… MÉS! Seguirem defensant l’educació pública!

 

#CreixAmbLaPublica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>