SEGUIMENT DOCENT – SETMANA 9: del 10 al 16 de JUNY-ÚLTIMES TASQUES!

Quadern de Bitàcola 3T

Setmana a setmana, arribem al cim d’aquest Quadern de Bitàcola de tasques setmanals i seguiment a distància que vàrem iniciar amb un confinament el 13 de març.

Aquest DIMECRES 10 llancem les últimes tasques d’aquest tercer trimestre. Tindreu altres contactes fins a final de curs, videotrobades i potser fins i tot ens veiem en algun moment.

Com a col·lectiu docent, vivint una situació nova tots i totes i aprenent també d’aquests mesos que ens han fet reflexionar, madurar i valorar molt més les coses que tenim, us volem donar les gràcies a tots aquells i aquelles que heu fet que el nostre aprenentatge amb vosaltres hagi tingut sentit. Ens ha faltat veure’ns,tocar-nos, abraçar-nos… però hem volgut acompanyar-vos i que també ens acompanyéssiu a tots nosaltres. Sapigueu del cert, que us hem trobat mooooolt a falta!!! Una abraçada!

Esperem que gaudiu de les darreres tasques i que us animeu a fer-les aquells que encara no ho heu fet! Les deixarem visibles durant el més de juliol.

SETMANA A SETMANA! tasques, propostes i enllaços actualitzats per nivells!!!

Sempre en aquests mateixos enllaços de les comunitats!   

COMUNITAT DE PETITS I PETITES

EI1  EI2   EI3

ENLLAÇ SETMANA del 10 al 16/6

COMUNITAT DE MITJANS I MITJANES

EP1  EP2   EP3
ENLLAÇ SETMANA del 10 al 16/6

COMUNITAT DE GRANS

EP4  EP5   EP6

ENLLAÇ SETMANA del 10 al 16/6

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>