FEM PAPIR EGIPCI!

Donat que a l’àrea de coneixement del medi hem estat treballant l’edat antiga, i un dels grups de treball ens ha explicat la civilització egípcia i per tant, l’ús del papir, des de l’àrea de visual i plàstica hem trobat la manera d’imitar aquest papir i a la vegada ho hem relacionat amb l’explicació i el disseny d’un cartutx egipci.

Us fem cinc cèntims d’aquests dos conceptes i us deixem gaudir amb les imatges que demostren com hem treballat i ens hem esforçat els i les alumnes de 5è.

El papir és una planta aquàtica comuna a alguns indrets de la conca Mediterrània, particularment a Egipte (riu Nil). A part de ser utilitzada per diferents tasques, la principal era com a suport dels antics manuscrits.

El cartutx egipci és la representació esquemàtica d’una corda nuada que envolta el nom del faraó (escriptura jeroglífica), protegint-lo per a l’eternitat.

A continuació podeu trobar les imatge dels nostres treballs, esperem que us agradin.

Sabeu el nom de quin faraó o faraona hi ha escrit???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>