Un gran èxit la cursa dels 50 anys!

ESCOLA

Ja s’ha passat!  Podem mirar amb una certa perpectiva la cursa dels 50 anys i estem molt contents de la diada.  Segur que recordarem aquest dia  com una jornada especial caracteritzada per l’aspecte atlètic, lúdic, festiu i familiar.  Una jornada en que no va faltar de res: cursa, timbals i botifarrada.

No voldríem deixar passar els dies sense donar-vos les gràcies a tots, claustre de professors, sense els quals seria difícil fer aquests projectes, però també a vosaltres, els pares  Pares que tenim sempre al costat per acompanyar-nos i per fer que tingui sentit el que fem participant de la festa i donant-nos un cop de mà sempre que ho necessitem, alguns dels quals vau estar pels diferents carrers per on passava la cursa i altres preparant la botifarrada per tots aquells que vam voler continuar el dia més enllà del matí.

Gràcies pares.  Moltes gràcies a tots i totes pel vostre recolzament.

Tots sentim que va ser un gran dia i, és clar, que ho va ser pel treball en equip, el treball de tots.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>