Ajudem Tarija

3r d’ESO visitarà avui totes les classes per un motiu molt especial

Orfenat “Hogar Sagrada Familia” (Tarija, Bolívia)

 

Avui els nois i noies de 3r d’ESO es repartiran per tota l’escola, des de P3 fins a 4t d’ESO, per a explicar que a la festa de Nadal del proper dissabte, a part dels tradicionals balls, hi haurà d’altres activitats, entre elles una sèrie de paradetes en les quals es vendran pastissos i objectes manufacturats a Bolívia (Sud-Amèrica).

Faran saber que l’objectiu d’aquesta venda és recaptar fons per a col·laborar amb l’Associació Tarija, una entitat sense ànim de lucre que treballa per a millorar les condicions precàries dels nens i nenes d’un orfenat de Tarija (Bolívia) anomenat “Hogar Sagrada Familia”.

En particular, la recaptació d’aquest any anirà destinada a millorar les condicions de l’alberg “La Libélula”, un espai que acull temporalment (entre 6 i 18 mesos) 30 nenes i/o adolescents d’entre 6 i 17 anys en situació d’extrema pobresa i víctimes o en situació de risc de maltractaments. L’alberg no només els dóna un espai temporal de protecció, sinó que també disposa d’un grup de professionals que els ajuden a superar els traumes viscuts i treballen amb les famílies per a garantir una reinserció segura.

Col·laborem tots per a aquesta noble causa. Des del moment que en som conscients, en som també responsables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>