Preinscripció per al curs 2020-2021

El dia 23 de març comença la preinscripció a educació infantil i primària. Aquí teniu la informació del Departament.

PORTES OBERTES

Podreu visitar la nostra escola tota la setmana del 16 al 20 de març en horari de 9h a 17h. Si teniu clar el dia i la hora en que ens voleu visitar, podeu avisar-nos al telèfon de l’escola (93 381 94 00). D’aquesta manera ens ajudareu a donar-vos una millor atenció.

Cicle inicial fem tallers!

Els nens i nenes de cicle Inicial, al llarg del segon i tercer trimestre hem seguit treballant els tallers a les tardes tot barrejant els grups. Hem gaudit molt fent: plàstica, aprenent a programar el Robot Doc, jocs lingüístics, danses ,cançons, anant als ordinadors i aprenent com relaxar-nos amb la respiració i d’altres tècniques.

Ha estat Genial!

SANT JORDI!

El dia de Sant Jordi hem gaudit molt tot passejant per les paradetes de llibres i roses de Sant Adrià. Per la tarda els nens i nenes de cicle inicial han fet un taller de titelles amb els personatges de la llegenda amb la col·laboració d’algunes famílies. 

Sortida al Parc Francesc Macià de Malgrat

Ahir dijous dia 2 de maig, tota l’Escola vam fer una sortida conjunta al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar. Els nens i nenes s’ho van passar d’allò més be compartint jocs i diversió.

Els alumnes d’Infantil van gaudir de tots i cadascun dels espais que ens oferia el parc, mentre els alumnes de primària gaudien del treball en equip tot resolent el repte de la Gimcana que els especialistes de Medi els van preparar.

Us en deixem un seguit d’imatges perquè us en pugueu fer a la idea!!

Escola de dret

Durant el segon trimestre els alumnes de 5è han treballat amb la Fundació Profesor Uría.

Els nens/es han après les lleis de la Constitució, com es pot votar i han simulat un judici on tots els alumnes han participat representant els diferents rols. Ha sigut una experiència molt positiva i enriquidora. Aconseguint un obsequi de record i un diploma de participació.

Aquí exposem algunes de les fotografies.

Art i color al nostre pati

La nostra escola s’ha posat en contacte amb dos artistes internacionals, en Zosen i la Mina.

Aquest dos artistes, ja han fet murals pels carrers del barri de la Mina i ara volem que ens ajudin a dissenyar el nostre propi.

Ahir dijous els dos artistes ens van visitar i totes les classes van presentar els diferents dibuixos que, durant la setmana passada, els alumnes van dibuixar.

Llegeix més»

Piscina a cicle inicial

Els nens i nenes de primer i segon de primària van a piscina. Cada dimarts i dimecres de la setmana tots ells s’aixequen amb moltes ganes de venir a l’escola perquè aniran a fer piscina. Porten totes les seves coses preparades i van amb il·lusió per aprendre a nedar i perdre la por a l’aigua.

És una activitat on aprenen i es diverteixen molt!

ESMORZAR AL PARC!

Els nens i nenes de primer i segon de primària han anat al parc a esmorzar. Han estat jugant i explorant amb les plantes aromàtiques que s’han trobat pel camí. Ha estat un gran dia i s’ho han passat molt bé! 

Experimentem!

Els nens i nenes de segon estem treballant el tema de les plantes i aquest trimestre hem fet molts experiments.

Un d’ells va ser poder observar com les plantes s’alimentaven d’aigua i això ho vam poder provar posant un api i una flor blanca amb aigua i colorant. Al cap d’uns dies l’api i la flor havien absorvit l’aigua i el colorant i eren de colors.

Un dels altres experiments va ser fer la nostra pròpia colònia amb plantes aromàtiques. Fa molt bona olor!

Aprenem a fer melmelada

Els nens i nenes de 6è, hem anat a l’Escola de Natura de Badalona ha fer melmelada. La sortida ha sigut de mig dia i ens han explicat la recepta.

S’agafa una fruita, es pela i es talla a trossets petits. A continuació es col·loca en un recipient (si la fruita s’oxida, exprimim una llimona). Després afegim el sucre i ho triturem tot. Per últim afegim trossets molt petits de la seva pell per potenciar el sabor. Finalment ho posem al foc durant una bona estona fins que el sucre desaparegui i una vegada fred ho guardem en pots de vidre.

Ja tenim una melmelada boníssima!

Aquí teniu imatges del procés.