3a Trobada del Comitè Ambiental de l’escola.

Ahir divendres 11 de juny va tenir lloc la 3a Trobada del Comitè Ambiental de l’escola. La trobada es va fer de manera virtual com la resta del curs amb la presència de tots/es els/les delegats/des verds/es dels grups classe d’educació primària, representació de consergeria, menjador i administració, així com el professorat membre del comitè i l’equip directiu. 

A la trobada es va fer una visualització i anàlisi dels resultats del formulari de valoració del projecte per part de totes les classes d’educació primària. Es va fer una lectura de totes les propostes de les quals algunes s’han pogut desenvolupar i altres resten pendents pel proper curs escolar.

Tots els membres del comitè van participar amb moltes ganes i il·lusió. L’alumnat del centre va demostrar, una vegada més, que té un gran sentit de la responsabilitat i pertinença a un projecte col·lectiu com és l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>