Lliurament del Premi UB – Ferran Adrià

Aquest passat dilluns 7 de novembre s’ha lliurat el Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca per a treballs de recerca de batxillerat relacionats amb el fet alimentari, organitzat per la Universitat de Barcelona en el marc dels objectius del Campus de l’Alimentació de Torribera. L’Institut Joan Brudieu ha estat premiat amb el “Premi per a l’escola, institut o centre més implicat i proactiu”, a partir de la presentació de tres treballs que, malgrat tot, no van poder ser seleccionats com a finalistes: “La fruita“, realitzat per Laura Pellicer Chica i Jana Pellicer Miró, i tutoritzat per Rosa Tomàs; “Alergia al huevo“, realitzat per Abril Garcia Alarcón i Mafalda Catarina Leitáo Guerra, i tutoritzat per Gemma Escribà; i “Estudi de la intolerància a la lactosa“, realitzat per Aaron Santos Gómez i Akior Santos Gómez, i tutoritzat, també, per Gemma Escribà.  El premi consisteix en una targeta regal d’un import de 500 € per l’institut Joan Brudieu de La Seu d’Urgell. [fotos]