Informacions inici de curs 2017/2018

Aviat començarem el curs 2017-18 amb moltes ganes i il·lusió!

Us recordem les dates de les reunions d’inici de curs:

  • Reunió d’inici de P3: Divendres 8 de setembre a les 12h
  • Reunió de 3r: Divendres 8 de setembre a les 13h
  • Reunió de P4 i P5: Dimarts  12 de… Llegeix més»

Comiat de sisè

El 15 de setembre de 2008 vam començar un viatge compartit amb 50 nens i nenes que ha arribat al seu fi. Han estat 9 anys de compartir, estimar, créixer, aprendre, educar, riure, plorar, caminar…
Ahir vam acomiadar els nens i nenes de sisè conjuntament amb… Llegeix més»

Jocs florals 2017

Els Jocs Florals són certàmens literaris que esdevenen promotors i difusors d’una llengua. Es van celebrar per primer cop l’any 1323, a Tolosa de Llenguadoc, per la Sobregaya Companyia dels Set Trobadors.
Des d’aleshores han passat per diferents etapes al llarg de la història. Avui en… Llegeix més»

Sant Jordi 2017

Avui 24 d’abril celebrem la diada de Sant Jordi a Ponent. A la nostra escola tenim molt present que les festes i tradicions del nostre municipi, la nostra comarca o bé el nostre país formen part de la nostra vida i, per aquest motiu, cal… Llegeix més»

Les matemàtiques són divertides

Benvolgudes famílies,
Des de l’aula de reforç en l’àrea de matemàtiques us volem presentar un petit tastet de les diferents activitats realitzades.
Treballem de manera cooperativa i/o en petit grup, tot facilitant que el nou aprenentatge sigui significatiu per als nostres infants proporcionant ajudes, eines, materials i… Llegeix més»

Els Òscars de lectura

Durant dues setmanes les superlectores de l’escola es preparen pel Certamen de Lectura en veu alta! És una activitat superinteressant, hem participat els nens i nenes de 3r., 4t., 5è. i 6è. Molta sort a tots i totes!
 

Setmana Cultural a 6è

Durant aquests dies hem estat celebrant la Setmana Cultural a l’escola. Enguany ens hem centrat en el cinema. 6è som la classe de Pocahontas.
Dilluns i dimarts vam estar treballant un dossier de la nostra pel·lícula i també vam estar ampliant un mur inca de paper.… Llegeix més»

Assemblea de delegats i delegades

Qui són els delegats i delegades? Dos alumnes, per classe, triats democràticament a partir de primer curs de primària.
Les funcions dels delegats i delegades són:

  • Fer d’enllaç entre les diferents classes i l’escola, amb els diferents estaments que composen la seva estructura organitzativa. (Claustre, equip directiu,… Llegeix més»

Programa “fruita a l’escola”

Els centres públics i privats de segon cicle d’educació infantil i qualsevol cicle de primària poden sol·licitar adscriure’s al Pla de consum fruita del curs 2016/2017 per rebre gratuïtament fruita per al consum dels nens i nenes a l’hora d’esmorzar o berenar dins del recinte… Llegeix més»