Contacta amb nosaltres!!!

Des de l’escola volem facilitar el contacte amb les famílies i per això hem creat un llistat de correu electrònic i un telèfon de contacte on podreu accedir als tutors/es dels vostres fills i filles, a la resta d’especialistes i a l’equip directiu directament (A través del telèfon).

 

Aquest és el llistat que hem elaborat:

P3 P4 P5
P3A@escolaponent.cat P4A@escolaponent.cat P5A@escolaponent.cat
P3B@escolaponent.cat P4B@escolaponent.cat P5B@escolaponent.cat
1r 2n 3r
1rA@escolaponent.cat 2nA@escolaponent.cat 3rA@escolaponent.cat
1rB@escolaponent.cat 2nB@escolaponent.cat 3rB@escolaponent.cat
2nC@escolaponent.cat
4t
4tA@escolaponent.cat 5eA@escolaponent.cat 6eA@escolaponent.cat
4tB@escolaponent.cat 5eB@escolaponent.cat 6eB@escolaponent.cat
4tC@escolaponent.cat 6eC@escolaponent.cat

Com funciona?

A infantil (P3-P5):

Bàsicament es una via de contacte. Es farà servir per mantenir el contacte amb les famílies, resoldre dubtes… En algun cas es podrà retornar alguns treballs adjuntant fotografies els correus per exemple (No és obligatori).

A primària (1r-6è): 

Serà una via de contacte també i es farà servir per mantenir la comunicació amb les famílies però també facilitarà el retorn d’algunes feines, principalment de 1r i 2n que encara no tenen l’entorn classroom activat. Això si, a més a més, aquestes classes disposen de l’App Classdojo per tal de poder relacionar-se amb les famílies d’una manera més directa, enviar deures…

De 3r a 6è aquests correus seran principalment una via de comunicació i consultes adreçat principalment als pares i les mares  ja que el contacte amb els alumnes és mes directe per via classroom. En alguns casos, si algú ho necessita, també es podrà fer servir per retornar algunes feines.

Nota: 

Aquest correus principalment els gestionaran els tutors de cada grup però també podran accedir els especialistes (Música, castellà, anglès…) Si voleu posar-vos en contacte amb ells o elles per solucionar algun dubte només cal que en l’assumpte del correu electrònic poseu: “A la atenció de (L’especialista en qüestió)…” I els tutors faran arribar la consulta a la persona indicada.