” PER TOTS SANTS, CASTANYES I CARGOLS AMB BANYES”
L´arribada de la tardor porta un bon reguitzell de fruites del bosc com ara castanyes, cargols, glans i , sobretot, bolets.
El mes de novembre marca un punt d´inflexió al calendari: s´escurça el dia i arriba el fred. I també convida a moltes menges típiques. Les més conegudes són les castanyes, els bolets i els panellets.
A la Classe dels cuiners i de les cuineres no hem volgut deixar passar l´oportunitat d´elaborar aquest dolç típic i posar en pràctiques les nostres habilitats a l´hora de cuinar.
Ens hem organitzat d´allò més bé i entre tots i totes hem fet uns panellets ben bons!!
N´hem fet 3, un de xocolata, un de cirereta i una d´ametlla.
Les mares del Leo i del Daniel ens han vingut a donar un bon cop de mà, moltes gràcies!!
I recordeu que a casa els podeu tornar a fer ja que la recepta hem aprés molt bé. Necessitareu: farina d´ametlla, sucre, patata per fer la massa i per decorar cacau en pols, cireretes en almívar i ametlles.
Us deixem aquí un bon recull d´imatges del moment perquè les pugueu veure i comentar en família:
Bon profit i bona Castanyada!!