Educació infantil visitem el Mercat Municipal

Hola mares i pares,

Aquest matí hem anat a fer un taller de cuina al mercat municipal. Allà ens esperava un cuiner, el Raúl, que treballa en de cap de cuina en un restaurant de Molins. Primer ens ha presentat els ingredients: pomes, maduixes, xocolata, núvols de sucre i pipes de carbassa pelades.

Ens ha fet pensar idees de que podríem cuinar amb tot això i després de fer una pluja d’idees, ens ha descobert que faríem… un MONSTRE de fruita!!!
Ha agafat una poma, l’ha tallat en quatre parts i n’ha extret el cor i el centre… ha quedat en forma de boca. Tot seguit hem agafat 4 pipes i les hem clavat a la part superior. Després amb xocolata hem enganxat els núvols de sucre (un o dos ulls, segons volíem el monstre). Finalment, hem posat un tall de maduixa que feia de llengua.

Han quedat uns MONSTRES molt deliciosos i sobretot sabrosos, que em devorat en un tres i no res.

A part del taller, hem visitat la plaça, on hem vist les peixateries, fruitaries, aviram, xarcuteries, pastes, carnisseries, menjars casolans… i ens han donat una mandarina boníssima. Hi tornarem, segur!!!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>