Segell de Qualitat Nacional i Europeu eTwinning

Per segon any consecutiu l’escola ha estat atorgada amb el Segell de Qualitat Nacional i Europeu del projecte eTwinning que varem realitzar el curs passat el grup de 5è (actual 6è) “Let’s visit Europe!“.
Aquest projecte es va duu a terme de manera col·laborativa amb alumnes d’una escola d’Alemanya. Els objectius principals d’aquest projecte era posar en pràctica la comunicació en llengua anglesa, dissenyar guies turístiques de diferents ciutats europees, utilitzar diferents eines 2.0 (TIC) i treballar de manera cooperativa (Per veure algunes de les feines que van realitzar cliqueu aquí).
 El Servei Nacional i Europeu de l’eTwinning ha considerat que el projecte que hem portat a terme ha de tenir un gran reconeixement i és per això que consideren que la feina feta pels alumnes de l’escola Montserrat ha de ser reconeguda al més alt nivell europeu.  
Per obtenir aquest reconeixement, el projecte ha d’aconseguir l’excel·lència en les següents àrees:
– Innovació pedagògica
– Integració en el pla d’estudis
– Comunicació i interacció entre les diferents escoles
– Col·laboració entre les escoles
– Ús de la tecnologia
– Resultats, impacte i documentació.

(Per veure més informació cliqueu aqui )

ENHORABONA A TOT L’ALUMNAT QUE VA PARTICIPAR EN AQUEST PROJECTE!!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>