Participació famílies Projecte “Viure les matemàtiques”

GRÀCIES A LES FAMÍLIES QUE HEU VINGUT A REALITZAR UNA SESSIÓ A L’AULA DELS VOSTRES FILLS/ES

 

MARE ADRIÀ SÁNCHEZ 1r : Gràfics

La Sra. Catalina Bonet, mare de l’Adrià Sanchez de 1r ens ha vingut a fer un taller de matemàtiques. Ens ha explicat els gràfics: perquè serveixen, com es fan, com es llegeixen,… Moltes gràcies, ens ho hem passat molt bé!

 

PARE PAULA i MARIO FRIGOLA 2n i 5è : La Banca

El Sr. Mario Frigola, pare de Paula i Mario ens ha fet veure com són d’importants les matemàtiques en el món de la banca. Ens va portar bitllets d’altres països i els vam observar. Fins i tot vam parlar dels números vermells i moltes coses més… 
 

PARE DANIELA FELICES 4tA: Interiorisme

 El Sr. Víctor Felices, pare de la Daniela, és interiorista i ha vingut a la classe de 4tA per fer-nos veure com són d’útils les matemàtiques en el món laboral. Vam haver de prendre mides de la classe i pensar si podríem convertir-la en una habitació on ens quedéssim tots a dormir. Vam haver de representar-ho en un plànol i ens va fer la simulació en un programa informàtic molt interessant que ens va deixar bocabadats. Gràcies Victor!

 MARE ANDREU PELAYO 6è: Història de les matemàtiques

La Sra. Sònia Amat ens ha explicat la història dels números i ens ha fet uns tallers molt divertits tant al curs de 5è com a 6è.
 

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>