Orientacions i consells Departament Educació

S’ha difós la notícia que Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio han arribat a un acord amb el Departament d’Educació per fer difusió a través de la seva programació de les orientacions i consells que el Departament ha fet arribar als centres educatius per contribuir a l’aprenentatge de tot l’alumnat.
En el cas de Televisió de Catalunya: es farà a través de diferents programes del canal Super3 i del nou format digital “Avui aprenem”, un recull de peces o càpsules divulgatives sobre diferents àmbits.
En el cas de Catalunya Ràdio: es farà en la programació excepcional d’aquests dies a les emissores de Catalunya Ràdio i d’iCat.

A més, des del Departament d’Educació s’han publicat unes orientacions de caràcter general per als centres educatius sobre activitatsper als alumnes a causa del tancament pel coronavirus.

Desitgem que totes i tots esteu bé! Salut!

#joemquedoacada #totanirabe

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>