Baix Llobregat Challenge

Des del  Consorci de Turisme del Baix Llobregat han realitzat un repte especialment adreçat a les famílies, ballar la coreografia de la cançó del Baix Llobregat i conèixer els seus principals atractius.
El llançament del nou vídeoclip de la cançó del Baix Llobregat del grup de música Reggae per Xics – The Penguins arriba en temps de confinament de les famílies, i és per aquest motiu que el Consorci de Turisme proposen un divertit repte per fer en família: ballar la cançó del Baix Llobregat i conèixer la diversitat d’una comarca plena d’elements culturals i naturals, amb una gran varietat de llocs emblemàtics que esperen ser descoberts quan acabi el confinament.

Amb aquesta divertida proposta es potencia el coneixement de la cultura, les tradicions i la història de la comarca del Baix Llobregat, i afavoreix el sentiment d’orgull de pertànyer a una de les comarques on la història ha deixat importants vestigis de diferents èpoques des de la prehistòria, passant pels ibers, l’època romana i l’època medieval, i l’edat moderna amb la Revolució Industrial i el modernisme. A l’important patrimoni cultural s’hi suma la conservació d’espais naturals d’excepcional valor, l’agricultura i la gastronomia, i molts altres trets que converteixen el Baix Llobregat en un autèntic museu a l’aire lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>