Quin és el color dels teus somnis?… El món d’en Miró.

Tot un museu per a nosaltres! Dimecres passat, els infants de P5, vam viure una experiència única i natural. A través de la mirada, es van endinsar en l’obra de Joan Miró: formes i signes, un món de color i, també, de sensacions.

La visita, per les diferents sales, ens va permetre identificar algunes de les obres que hem conegut a l’aula: “Autoretrat” que tant fa riure i els secrets que amaga!, “Personatge davant el sol”, “El somriure d’una llàgrima”, la immensitat del “Tapís”, “Mans volant  cap a les constel·lacions”, l’escultura “Els enamorats”…

Per un moment, vam tenir la sensació que eren les obres d’art les que observaven a uns petits nens i nenes encuriosits/des i fascinats/des pel que estaven veient.

Una de les coses que li agradava fer a Joan Miró quan passejava era endur-se’n a casa el que trobava: pedres, branques, fustes… per ajuntar-les i fer personatges estranys o divertits. A la tarda, nosaltres vam sortir al voltant de l’escola i vam fer igual. Amb el que vam trobar, vam fer cares divertides!

Miró deia que quan pintava era com si estigués somiant i que el color dels seus somnis era el blau. Quin és el color dels teus somnis?

Cliqueu les pintures d’en Miró per veure les fotos de la sortida.

                            

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>