Ara, tu decideixes!

Els nois i noies de cinquè  estan aprenent moltes coses sobre la cura del sistema nerviós des de l’àrea de Coneixement del Medi.

Després d’haver parlat a classe sobre el tema, saben que el sistema nerviós pot patir trastorns greus, que poden ser deguts majoritàriament a traumatismes, malalties degeneratives o al consum de substàncies que n’alteren el funcionament, com les drogues.

El recurs “Les drogues. Com ens comportem?”  els va proporcionar informació general sobre el consum actual de drogues en la societat i els efectes que té en el comportament i les relacions amb l’entorn de qui les consumeix.

Molts dels alumnes van comentar el perill de la INFLUENCIABILITAT en el tema de drogues legals (tabac i alcohol) entre els joves que assisteixen a l’institut i/o a la universitat.

Ara, ja disposen de molta informació sobre el perill del consum de DROGUES i poden ampliar els seus coneixements a través del recurs “Què són les drogues?”

drogues

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>