El circ et necessita! (1r i 2n)

Hola! Com estàs? Espero que estiguis genial.
El circ que havia de venir al setembre per la Festa Major de Viladecans ha tingut algunes baixes degut al Covid19. Uns quants malabaristes han agafat el virus i necessiten uns altres per substituir-los. T’animes a practicar i ajudar al circ per cobrir aquestes baixes?
Entra a l’enllaç i avança passant per sobre dels números. Practica els reptes que et proposen i fes les gravacions corresponents, si et ve de gust.
Sabem que no t’ho han posat fàcil. Et trobes davant d’una tasca complicada, però escoltant els consells del mestre malabarista, practicant moltíssim, i amb bon humor i paciència, estem convençuts que ho aconseguiràs. Pensa que tens molts dies per practicar!
Paciència, ànims i bon humor!

Font: Twitter de David García @Davidgarciaef  (Adaptació)

3 comentaris

    1. Mestres Autor de l'article

      Hola, penseu que els vídeos que es veuen són tutorials que estem reutilitzant de la xarxa, no heu de fer cas dels enviaments que demana la persona que els fa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>