A 3r PRACTIQUEM EL BEISBOL5

Les darreres setmanes hem descobert un nou esport: el Beisbol5. Versió urbana del beisbol, però per jugar-hi no necessitem ni guant ni bat. Juguen dos equips de 5 jugadors cadascun. Cada jugador/a de l’equip ofensiu ha de colpejar la pilota (de goma) amb la mà i córrer per les bases fins arribar a la base anomenada “home”, per aconseguir completar una carrera. L’equip defensiu ha d’intentar agafar la pilota i tocar la base abans que el corredor/a arribi per eliminar-lo, o bé, tocar el jugador/a amb la pilota si no ha arribat encara a la base.

Per practicar aquest esport hem comptat amb la col·laboració del Marc, entrenador de beisbol, durant dues sessions. Ens va ensenyar el reglament i aspectes tècnics com els llançaments i recepcions, o el colpeig, i també vam fer uns quants partits.

Com a cloenda d’aquests nous aprenentatges, el dilluns 15 de març vam poder fer una trobada al Camp de Beisbol de Viladecans i jugar uns partits com autèntics jugadors i jugadores professionals.

Us deixem algunes fotografies de les sessions i de la trobada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>