Com construiries edificis i ciutats sostenibles? Comencem el projecte 1 a Grans…

A la comunitat de Grans ja hem començat el primer projecte del curs, que porta per títol “Com construiries edificis i ciutats sostenibles?”. Els i les alumnes hauran de donar resposta a aquesta gran pregunta al llarg del primer trimestre, pensant i dissenyant propostes i maquetes de solucions innovadores a problemes que observem a les nostres ciutats. El tema d’aquest projecte deriva del repte de la First Lego League 2019/20, al qual participaran els grups de 6è.

Per començar, vam preparar una gimcana de 5 activitats relacionades amb alguns dels grans problemes que ens trobem a les nostres societats (com el malbaratament d’energia i recursos, la gestió de l’aigua, la contaminació acústica, l’emergència climàtica, i la gestió dels residus) aplicats al nostre dia a dia a l’escola. A partir d’aquesta conscienciació inicial i d’altres activitats que farem per tal que l’alumnat tinguin una mica de bagatge i eines sobre la qüestió, els nens i nenes hauran d’anar perfilant i desenvolupant les seves propostes.

Cliqueu al següent enllaç per veure un recull d’imatges…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>