COMIAT

Em vull acomiadar de tots vosaltres amb un agraïment, ha estat un plaer compartir aquest 15 anys amb tots : alumnes, companys, famílies, Ajuntament de Folgueroles i de Tavèrnoles, entitats i molts voluntaris que m’heu acompanyat dia a dia.
Estimats alumnes, us recordaré molt bé, us he vist fer-vos grans, recordo el dia que us van venir a matricular, el dia que ploràveu pel passadís, els dies que m’heu fet riure i els que m’heu emocionat ….i tantes i tantes anècdotes, gràcies!! ! marxo carregada d’afecte i empremtes de colors.
Ha arribat el moment de dir-vos adéu a tots públicament i desitjar-vos el millor, se que l’escola continuarà innovant, amb inquietuds i sempre treballant per aconseguir el millor pels seus alumnes , sent un equip que aconsegueix els seus objectius , estic molt orgullosa d’haver-ne format part .

“Molta gent petita, en llocs petits, fent petites coses, poden canviar el món”       Proverbi africà

Rèquiem per Verdaguer

Ja tenim el vídeo de l’espectacle, concebut i dirigit per Lluís Soler a qui volem tornar a donar les gràcies pel treball que ens ha fet fer, hem aprés, hem gaudit i us ho volem oferir.
També, volem donar les gràcies a molts col·laboradors com en Jordi Vila Tuneu que ens ha fet  aquest vídeo amb el patrocini de l’Ajuntament de Tavèrnoles, a la Fundació Verdaguer i a l’Ajuntament de Folgueroles.

18 de maig – VERDAGUER

Us recordem que demà dia 18 us esperem a l’escola.

Començarem a les 15h, cal ser molt puntual, un cop iniciat l’espectacle

no es podrà accedir al gimnàs.

Cal seguir les indicacions dels alumnes de 5è que són els guies.

Per accedir al gimnàs utilitzarem la porta de la Plaça Roviretes.

L’exposició dels treballs i  videos es podrà veure des de les 15h fins a les 18h.

SETMANA VERDAGUER 2018

 Mossèn Cinto  i Jacint Verdaguer  són el mateix ?
A partir d’aquesta pregunta treballem  la figura de Jacint Verdaguer i la seva obra. Cantem , ballem amb en Xevi Roviró i la Montse Segalés, fem tallers literaris  amb la Montse Albàs, un Festival de la Paraula amb la Mercè Pelay i recitem  amb en Lluís Soler. També hem fet un vídeo explicant la Casa Museu Verdaguer

Us convidem el dia 18 a les 15h al gimnàs de l’escola  

Iniciem amb l’espectacle  Rèquiem per Verdaguer , representat per els alumnes de 6è.
Direcció i creació : Lluís Soler .
Tancaran l’acte els alumnes d’educació infantil cantant Muntanyes regalades.
Durant  tota la tarda,  fins les 17h, al vestíbul i a la biblioteca de l’escola es podrà  visitar l’exposició dels  treballs dels alumnes.

EXPOSICIÓ VERDAGUER

Hola a tothom,

Enguany, en motiu de la Festa Verdaguer, a les mestres de C.S ens agradaria exposar tot tipus de treballs (contes, textos, llibretes, calendaris, dossiers, fotos, etc.) que s’han fet a l’escola al llarg dels anys per donar a conèixer la figura del poeta.

És per això que demanem la vostra col.laboració.

Qualsevol mostra que ens pugueu deixar serà molt benvinguda!

 

Resultado de imagen de verdaguer poeta

INFO K

Avui a les 18:30 de la tarda per Info K es passarà una notícia sobre la Cantata ” Un viatge al cor dels musicals”.

L’Ona Bover de cinquè serà entrevistada.

FESTA DE L’ESPORT 2018

Benvolgudes famílies,

Divendes 23 de març durant tot el dia i com ja és habitual celebrarem la Festa de l’Esport, aquest any dedicada a la pràctica de la DUATLÓ. Aquesta especialitat esportiva combina dues modalitats la cursa a peu i en bicicleta.

Per aquest motiu, hem plantejat activitats de córrer i bicicleta diferents per a cada cicle tenint en compte el nivel evolutiu dels alumnes.

P3 i P4:

Durant tot el matí realitzaran jocs i circuits amb patinets i corrents dins el pati de l’escola.

P5, 1r i 2n:

Durant tot el matí realitzaran jocs i circuits amb bicicletes i corrents dins del pati de l’escola.

Cicle Mitjà i Superior:

Durant tot el matí realitzaran una duatló pels carrers del poble.

A la tarda, la Verónica Avení mare de l’escola i triatleta de l’equip etb-Vic ens explicarà en què consistex aquest esport i les seves principals peculiaritats. Serà el moment de l’entrega de premis i obsequis.

Pel bon funcionament d’aquesta jornada demanem a les FAMÍLIES:

  • Tots els alumnes han de portar patinets o bicicletes i casc.
  • Les bicicletes han d’estar revisades i en bon estat.
  • Totes les bicicletes i patinets han d’anar marcades amb el nom de l’alumne/a.
  • Els alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n a les 9 del matí quan arribeu a l’escola heu d’aparcar les bicicletes i patinets a la paret on hi hagi el cartell del curs del vostre fill/a.
  • Els alumnes de Cicle Mitjà i Superior han de portar les bicicletes a la plaça abans d’entrar a l’escola per evitar col·lapse al pati de l’escola. A partir de les 7:30 ja les podeu començar a deixar. Tots els alumnes que van a dinar a casa s’emportaran la bicicleta a casa al migdia. Els que es queden a dinar les deixaran al pati i se les emportaran a la tarda.

Gràcies per a la vostra col·laboració esperem que sigui una jornada lúdica i participativa.

Protegim el model d’escola catalana

Ens adherim a les concentracions convocades per la comunitat educativa en el marc de “SomEscola” amb el  lema “Protegim el model d’escola catalana”. Creim que hem de defensar el model d’escola catalana davant dels atacs que està rebent el nostre sistema d’immersió lingüística.