Informacions (coronavirus)

Bon dia,

Us informem que seguint les indicacions del Departament d’Educació diverses activitats programades pel centre educatiu fora de l’institut han canviat de format o han quedat ajornades.
– S’han ajornat el Saló d’Ensenyament (4t d’ESO i 2n de batxillerat), el concurs del Pica Lletres (3r d’ESO), la sortida d’Esgrima i Tenis Taula (4t d’ESO), la sortida al Parc Científic (1r i 2n de batxillerat), Teatre Terra baixa (2n de batxillerat), la visita a la Borsa (batxillerat), la Jornada de Cicles Formatius de Calella (3r i 4t d’ESO, batxillerat i CFGM) i el dia PI (1r d’ESO). Ja informarem de les noves dates.
– Es faran al centre les Proves Cangur de 4t d’ESO que s’havien de fer fora.
– Es farà telemàticament el Certamen de Lectura en Veu alta (3r i 4t d’ESO).
– L’activitat de piscina s’ajorna des de dijous 12 fins a nou avís.
Anirem seguint les informacions que vagi donant el Departament d’Educació. Us en mantidrem informats.
D’altra banda, us recordem les mesures higièniques recomanades: rentar-se les mans amb aigua i sabó abans de manipular aliments, abans i després d’anar al lavabo, després de canviar bolquers i de rentar els infants, abans i després d’atendre una persona que s’ha constipat, després d’esternudar o tossir i després de manipular qualsevol objecte o material que pugui estar brut.
Per més informació podeu consultar la pàgina web:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>