Setè maridatge Estrella Damm


Ian Maya, sommelier de cerveses que treballa per Estrella Damm, ens ha fet un tast guiat en el marc del setè maridatge Estrella Damm que organitza la secció d’hostaleria del Coll i Rodés.

La interpretació visual, aromàtica i gustativa eren els principals objectius en una jornada agradable i distesa a la qual hi han participat tots els segons cursos dels nostres tres cicles formatius. En primer lloc, la protagonista va ser la Inèdit, maridada amb un arròs de carxofes i escamarlans. En segon lloc, la Malquerida, acompanyada d’un snack de pollastre amb salsa agredolça picant. En tercer lloc, incrementant potenciació de sabor, es va presentar la Túria, amb una coliflor a l’estil coreà. En quart lloc, la Duet, que va portar un bri de record de la sidra, es va maridar amb un suquet de safrà i fonoll. En cinquè lloc, la intensitat amb notes de fruites tropicals i cítrics, va arribar amb la Complot IPA. I per acabar, es van provar la Imperial Stout, envellida en bota, la denominada Equilater, amb un regust de figues que maridava a la perfecció amb la proposta gastronòmica del palet Breton amb núvol de fruites de la passió i ganache de xocolata negra amb crisps.

Moltes gràcies a Estrella Damm!

Equip de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>