Concurs del nou logo de l’institut i revista

El juliol passat vam publicar les bases per a un concurs per triar el nou logo de l’institut. La fase de presentació de propostes es va acabar el 15/01/2020, i tot seguit el jurat va fer una preselecció de logos que havien de ser votats per la comunitat educativa al mes de febrer.

La votació es va fer tot seguit i es va donar per acabada el 17/2/2020, havent rebut un total de 547 vots. El resultat s’havia de fer públic amb la revista que cada curs publiquem poc abans de la jornada de portes obertes de l’ESO. Lamentablement, quan estàvem a punt de fer públic el resultat va venir el confinament i vam haver d’atendre situacions més urgents, i tampoc vam poder repartir la revista.

Tot demanant disculpes pel retard, no volíem deixar acabar el curs sense donar a conèixer el resultat de la votació. Així, doncs, publiquem tot seguit els resultat de la votació i també la revista, on podreu veure el conjunt dels dissenys presentats. A partir d’ara el logo guanyador serà revisat per un/a especialista que acabarà d’elaborar el disseny definitiu.

Felicitem de tot cor a Coumba Bande, que és l’autora del disseny guanyador!! Durant la primera setmana de juliol podrà venir a l’Institut a recollir el seu premi.

Felicitem també a Paul-Cristian Cristea, el disseny del qual va quedar segon per un sol vot de diferència. Malgrat que les bases no ho indicaven, la gran quantitat de vots rebuts ha fet decidir al jurat que també és mereixedor d’un obsequi que podrà venir a recollir igualment durant la primera setmana de juliol.

Felicitem, finalment, a Nil Massó, el disseny del qual ha quedat en tercer lloc, i també a tots els participants per la feina ben feta!!

Els resultats de la votació han sigut els següents:

  • Amb el número 1 es votava el disseny de Nil Masó
  • Amb el número 2 es votava el disseny de Paul-Cristean Cristea
  • Amb el número 3 es votava el disseny de Coumba Bande

A la revista podeu veure tots els dissenys, i, a més a més, una notícia sobre el proper 25è aniversari, diades celebrades a l’institut, gent del centre, sortides, i un especial sobre l’esport a l’institut.

Llegiu la revista clicant aquí!!