Informació compra Chromebooks curs 2020-2021

Si busques informació sobre les beques de l’Ajuntament, clica aquí.

Com ja sabeu, el nostre Institut aplica un programa de digitalització a les aules que implica l’ús de materials digitals (Moodle, Plataforma digital, eines GSuite, llibres digitals…), accés a Internet, pissarres digitals, etc. Això implica que a l’ESO es fa imprescindible i obligatori l’ús de l’ordinador per part de l’alumnat.

Formulari per fer la reserva del Chromebook (clica aquí)

Recordeu que abans de fer la reserva, ja s’ha d’haver efectuat la transferència del primer pagament (o bé el 100% de l’import de l’equip o bé el 50%) ja que al final del formulari es demana adjuntar el comprovant de la transferència. En cas de necessitar un finançament especial, es pot omplir el formualri sense haver realitzat cap pagament.

A continuació teniu l’enllaç al document amb tota la informació de l’equip, les possibilitats de pagament i l’explicació del procediment de com cal fer la reserva: Document amb informació de com fer la reserva del Chromebook (clica aquí)

La presentació que s’ha utilitzat a la xerrada:

La gravació de la reunió la podeu veure a continuació:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>