“L’ús de dispositius digitals: ens allunya o ens apropa?” Xerrada online per a les famílies

El dilluns 12 d’abril, de les 19 h a les 20:30 h, tindrà lloc de forma telemàtica la xerrada “Les pantalles a la infància i adolescència”, dirigida per la Dominica Díez Marcet, Doctora en Psicologia i responsable de la Unitat d’Addiccions Comportamentals d’Althaia.
La xerrada tractarà sobre l’ús… Llegeix més»

Sortides del 26 de març (1r, 2n, 3r i 4t d’ESO)

El passat divendres 26, abans de les vacances, l’alumnat d’ESO del nostre centre va fer unes sortides a peu per poder gaudir dels diversos i espectaculars racons que tenim al nostre entorn.
L’alumnat de 1r d’ESO va visitar Collbàs, a on van aprofitar per fer una… Llegeix més»

Creacions fotogràfiques amb llibres (4t d’ESO)

Si unim els llibres i la fotografia; poden aparèixer idees molt interessants; aquest és el repte que s’ha proposat durant el treball telemàtic des de Pla lector. Els alumnes han hagut de realitzar creacions fotogràfiques amb llibres. Han inventat fotografies ben originals introduint un llibre… Llegeix més»

L’INS Montbui commemora el 8M amb una exposició

En el marc del 8 de març, Dia internacional de la dona, des de l’Institut Montbui vam elaborar una exposició que presentava dones destacades per la seva contribució a la societat. L’objectiu ha sigut proporcionar referents femenins de diferents àmbits i cultures a l’alumnat i… Llegeix més»

T’apuntes a la Bicicletada?

Des de l’equip impulsor d’Escola Verda de l’Institut Montbui us animem a participar aquest dissabte a la Bicicletada, que organitzen Ciclistes Urbans d’Igualada i Fridays for Future Igualada. Us deixem amb el seu comunicat:

Aquest pròxim dissabte, Ciclistes Urbans, 2 Rodes i Igualada pel Clima, organitzen… Llegeix més»

Carnestoltes 2021 a l’INS Montbui

El passat 12 de febrer vam poder viure un Carnestoltes molt divertit! El centre es va transformar de dalt a baix, i alguns grups i alumnes es van disfressar per poder participar en un concurs que es va celebrar a l’hora del pati.
Aquest any, com… Llegeix més»