L’INS Montbui participa a l'”European Clean Up Day”

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, igual que moltes altres ciutats i viles d’arreu de Catalunya, s’ha sumat l’”European Clean Up Day“, una iniciativa de la Comissió Europea que s’emmarca dintre de la Setmana de Prevenció de Residus i que consisteix en la neteja i… Llegeix més»

Batxillerat 2021-2022. Xerrada per a les famílies aquest dimarts 11 de maig

Benvolgudes famílies,
Els vostres fills/es estan a punt de finalitzar l’ESO i ha arribat el moment de decidir cap a on volen encaminar el seu futur acadèmic o laboral. En el cas que vulguin continuar fent estudis postobligatoris, cal que defineixin l’itinerari educatiu que volen seguir… Llegeix més»

Fem de músics professionals al CdA Pau Casals (Ara.Art 2n ESO)

Aquesta setmana els nostres artistes del projecte Ara.Art de 2n d’ESO “Fem una orquestra fusió” han pogut viure el dia a dia d’un músic professional, ja que han enregistrat els temes que porten tot el curs practicant.
Aquesta experiència ha sigut possible gràcies als estudis de… Llegeix més»

En què es gasten els nostres diners? (Economia Batx)

Els alumnes d’economia van rebre la visita de dues tècniques de l’ajuntament de Montbui, que els hi van presentar el pressupost municipal de l’any en curs, posant especial atenció en la partida pressupostària destinada als joves.
Després d’haver treballat a la classe la política fiscal… Llegeix més»

Es reprenen les classes presencials als estudis postobligatoris

Benvolgudes famílies:
Us informem que el Govern ha anunciat que dilluns vinent, 26 d’abril, es flexibilitzen algunes de les mesures (podeu consultar-les en aquest enllaç) per a la contenció de la propagació de la covid-19,… Llegeix més»

Sant Jordi 2021, una Diada molt especial

El nostre institut va celebrar el passat divendres 23 d’abril un Sant Jordi diferent i especial, molt marcat per l’actual situació sanitària, però amb caràcter i alegria!
En primer lloc, per commemorar el “Dia de les Llengües maternes”, des dels Departaments de llengües i d’expressió han… Llegeix més»