Es reprenen les extraescolars de centre a partir de dilluns 1 de març

Després de l’anunci del PROCICAT, i seguint totes les normes establertes pels Serveis Educatius de la Catalunya Central, l’INS Montbui reprèn les activitats extraescolars a partir del dilluns 1 de març, amb petits grups bombolla, distància social, higiene i mascareta.

Emprendre per canviar el món (1r BATX A)

Avui ens hem posat les ulleres d’emprenedors/es i hem decidit mirar el nostre entorn de manera diferent, amb una mirada més càlida, compassiva, neta… Buscant oportunitats per millorar la vida de les persones. 
A partir dels ODS 2030 (Objectius de Desenvolupament Sostenible), hem començat a detectar… Llegeix més»

Science can make a better world: estada d’immersió lingüística a La Rioja (2 d’ESO)

La setmana del 18 al 24 d’octubre una vintena d’alumnes de 2n d’ESO i dos professors van participar en una estada d’immersió lingüística en llengua anglesa a Ezcaray, un poble de La Rioja. Els alumnes van ser escollits en funció de les seves qualificacions -i… Llegeix més»

La trigonometria per mesurar alçades impossibles (4t d’ESO)

La trigonometria és una part de les matemàtiques que s’encarrega de calcular tots els elements que fan referència als triangles. És per això que estudia les relacions entre els angles i els costats dels triangles.
L’alumnat de 4t d’ESO varen preparar els instruments d’anàlisi anomenats goniòmetres… Llegeix més»

“Optical art” i “Renaixement i Barroc” a EVP (1r i 2n d’ESO)

Us deixem amb els treballs que darrerament estan presentant els nostres artistes de 1r i 2n d’ESO a l’assignatura de Ed. Visual i Plàstica.
Els alumnes de 1r han experimentat amb diferents efectes òptics a l’activitat “Optical art”. El resultat estarà exposat als passadissos de la… Llegeix més»