CFGM Cuina i Gastronomia

Cuina i gastronomia

CFGM

HT10

(2000 hores

2 cursos acadèmics)

FAMÍLIA PROFESSIONAL Hoteleria i Turisme

 Competència General

La competència general d’aquest títol consisteix a executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, finalització, presentació i servei de tot tipus d’elaboracions culinàries en l’àmbit de la producció en cuina, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.
 Mòduls Professionals
Ofertes gastronòmiques 99 hores
Preelaboració i conservació d’aliments. 264 hores
Tècniques culinàries 264 hores
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria 198 hores
Productes culinaris 264 hores
Postres en restauració 165 hores
Anglès 99 hores
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments 66 hores
Formació i orientació laboral 99 hores
Empresa i iniciativa emprenedora 66 hores
Síntesi 66 hores
Formació en centres de treball 350 hores
 Camp professional
Aquest professional exercirà l’activitat tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d’hoteleria, encara que també pot treballar per compte propi a petits establiments del subsector de la restauració.
 Principals ocupacions i llocs de treball
Cuiners
Caps de partida
Treballadors d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes