Auxiliar d’Hoteleria:Cuina i Serveis de Restauració |
PFI |
(1000 hores -1 curs acadèmic) |
Objectius del Curs
|
Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client. |
Adreçat
|
Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO. |
Mòduls Obligatoris |
Mòduls de formació professional (entre 615 i 665 hores)
- Tècniques elementals de servei
- Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes.
- Aprovisionament, preelaboració i conservació culinàries
- Elaboració culinària bàsica
- Projecte integrat
- Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
- Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores) *
|
Mòduls de formació general (entre 295 i 345 hores)
- Estratègies i eines de comunicació
- Entorn social i territorial
- Estratègies i eines matemàtiques
- Incorporació al món professional
|
Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores) |
Perfil professional
|
La superació d’aquest programa de formació i inserció (PFI) comporta:
- Certificació acadèmica i professional que conté la qualificació final obtinguda en el programa de formació i inserció (PFI) i acredita les competències professionals assolides.
- Millors possibilitats per a la superació de la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
- Reconeixement dels mòduls professionals superats en el programa de formació i inserció (PFI) per a l’obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
- Obtenció del certificat de professionalitat HOTR0208 Operacions bàsiques de restaurant i bar, que emet l’Administració laboral.
- Accés als centres de formació d’adults per obtenir el GESO, sense complir el requisit de tenir 18 anys.
|