Auxiliar en serveis de restauració i elaboració d’àpats | IFE | (3.360 hores – 4 cursos acadèmics) |
Descripció |
||
Aquests estudis desenvolupen competències per fer tasques auxiliars en els processos bàsics de producció culinària, preparació d’aliments i begudes, amb assistència en els processos de servei i d’atenció al client en els serveis de restauració, de preparació de comandes i de venda de productes, tenint en compte les normes de prevenció de riscos laborals i la protecció mediambiental corresponents, així com competències de comunicació, autonomia personal i participació en activitats comunitàries. La durada és de 3.360 hores, que es distribueixen en quatre cursos acadèmics. El darrer curs inclou la Formació en Centres de Treball. |
||
Accés |
||
Poden accedir als itineraris els joves amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada que tenen com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 20, l’any natural d’inici de l’itinerari i preferentment que no hagin obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria. | ||
Mòduls Professionals Comuns |
||
|
||
Mòduls Professionals Específics |
||
|
||
Perfil Professional |
||
La superació de l’itinerari comporta l’obtenció de:
|