Taller La Coresponsabilitat dels nostres fills i filles

corresponsabilitat

Us fem la informació del Taller Coresponsabilitat adreçat a famílies i docents. El Taller organitzat per la regidoria de Polítiques d’Igualtat Dona-Home de l’Ajuntament de Molins de Rei s’emmarca en les activitats del Dia Internacional de les Dones 2017.

ESTRUCTURA i CONTINGUT del programa?

Actualment hi ha una gran diversitat de models familiars i d’organització domèstica, i en conseqüència els antics esquemes es donen molt menys.

Tanmateix, sembla que la responsabilitat sobre l’educació dels fills, les tasques de cura i les càrregues familiars, segueix recaient majoritàriament en les dones adultes de la llar. Quin paper han de tenir els fills i les filles en la coresponsabilitat? Com podem educar la següent generació per revaloritzar les tasques de casa i de cura dels altres? Al taller volem convidar a la reflexió sobre aquests temes i donar eines pràctiques per les negociacions del dia a dia.

DATES I LLOC DE REALITZACIÓ
Data i hora de realització: 04 d’abril  de 2017, a les 18.30 h
Lloc: Federació Obrera

INSCRIPCIONS
Les persones interessades en participar en taller cal que facin inscripció prèvia al correu electrònic: generic_asp@molinsderei.cat. La data màxima d’inscripció serà el 28 de març de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>