DONA LA NOTA: NO ENS DESDIBUIXEU

Des de la nostra escola, ens hem unit a participar a la iniciativa “Dona la nota: encara hi som a temps”, la qual pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. Per a conscienciar als infants s’ha creat una cançó anomenada “No ens desdibuixeu”. Aquesta cançó l’havia de cantar tot l’alumnat el mateix dia i a la mateixa hora als patis de les escoles de Catalunya, concretament avui, 5 de juny, dia mundial del Medi Ambient.

Com que no serà possible participar de la manera prevista, des de l’escola hem animat a tot l’alumnat de l’escola a cantar la cançó des de casa o al balcó i a fotografiar-se amb la seva “vacuna” pel medi ambient. Animeu-vos!!!. Entre tots farem un vídeo ben especial.

Si cliqueu a la imatge podreu escoltar la cançó

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>