ELS REIS I ELS JOCS (CM B)

Hem començat el trimestre amb l’alegria de retrobar-nos i explicar-nos les experiències viscudes durant les vacances de Nadal.

Ens hem entusiasmat quan hem vist tots els regals que els Reis Mags han deixat per la classe de l’Univers: peces i capses de Lego, el joc de “la cucaracha”, jocs de l’espai i material per la classe (aquarel·les, retoladors, ceres…).

Com ja sabeu el joc que més ens agrada és el fer construccions amb peces tipus “Lego”.Aquests dies estem gaudint molt, estem construint veritables meravelles. També hem gaudit jugant al Bingo, al Director/a i a un joc de Romania que ens ha ensenyat l’Alexandru. Compartim bons moments i això ens uneix molt!

CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR A L’ÀLBUM

CIRCUIT ELÈCTRIC (CS B)

Els alumnes de Cicle Superior estem treballant les energies  a l’àrea de medi. Aquesta setmana hem començat per l´energia elèctrica i més concretament amb els circuits elèctrics.

Hem  pogut manipular els elements bàsics del circuit elèctric que són: un generador de corrent elèctric, en aquest cas una pila; els conductors (cables ), que porten el corrent a una resistència focus i posteriorment l’interruptor, que és un dispositiu de control.

Tot el grup  hem hagut de treballar de valent i enginyant-se-les perquè el semàfor ens funcionés . Ha sigut tot un èxit.  Aquí teniu una mostra d’algunes fotografies per tal de que us  pugueu fer una idea. Esperem que us agradi.

Ciències Naturals i Tecnologia: El circuït elèctric: elements i  representació

CLICA AQUÍ PER VEURE LES FOTOS 

THE BEATLES (CS B)

Aquest trimestre a la classe de Cicle Superior a l´hora  de música hem treballat THE BEATLES. Hem gaudit de les seves cançons  Help, Yelloy submarine…  Per grups hem buscat tota la informació  per conèixer millor aquest grup  (la seva vida, els instruments que tocaven, les seves cançons…) i després ho hem compartit amb tota la classe . Ens ha agradat molt.

CLICA AQUÍ PER VEURE ELS VÍDEOS 

FEM NEU (P3)

Ha arribat l’hivern. Els nens i les nenes de la classe del mar hem parlat del fred, la neu, la roba d’hivern…. i hem decidit fer una neu artificial per poder jugar amb ella . Hem utilitzat la cel·lulosa d’uns bolquers i aigua. En acabar hi hem col·locat animals que els agrada molt el fred: pingüins i una foca, després hem fet un racó amb contes de neu.

Aquí us deixem un enllaç on explica tres maneres diferents , molt fàcils ,de fer “neu” a casa:

https://youtu.be/F_6GmZW0kv4

Animeu-vos, les vostres criatures i vosaltres gaudireu molt!!

CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR A L’ÀLBUM

TREBALLEM EL PINTOR MIQUEL BARCELÓ (CS B)

Els /les alumnes de Cicle Superior hem començat a treballar a Miquel Barceló i ens hem fixat en una part de la seva obra. Barceló està molt interessat per la naturalesa, ha estat llargues temporades al país africà en concret a Malí.

Hem utilitzat la tècnica de l´aquarel.la per pintar algunes de les seves obres més conegudes dels seus viatges a Mali.

CLICA AQUÍ PER VEURE LES FOTOS

 

 

EXPERIMENTEM (CS B)

Els nois i noies de Cicle Superior a coneixement del medi , després d´acabar de treballar “Aparells del cos humà” hem fet  observacions  i diseccions  d’uns pulmons, cor i cervell. Hem  comprovat els moviments de la respiració , hem inflat els pulmons  i els òrgans que formen part de l´aparell respiratori  i els hem mirat amb la lupa.

Hem vist l´interior del cor, hem reconegut auricules, ventricules, artèries, venes.També hem pogut notar la textura, color, olor…

Desitgem que gaudiu de les fotos.

CLICA AQUÍ PER VEURE LES FOTOS 

ARRIBEN ELS REIS AL MÓN EGIPCI (CI C)

Aquest dilluns hem tornat a l’escola per iniciar el segon trimestre i al entrar a classe hem tingut una gran sorpresa! HAN PASSAT ELS REIS D’ORIENT i ens han deixat un munt de coses de les que haviem demanat a la nostra carta!!!! Plastilina i motllos, retoladors nous, llapissos, dos jocs de taula, diversos jocs de pati, un conte d’Egipte sobre una piràmide perduda, retoladors brillants que tant ens agraden als egipcis… en definitiva, un tou de coses!! Això ens ha posat súper contents i contentes i de seguida ens hem posat a probar-ho tot!

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE TOTES LES FOTOS!

AMIC INVISIBLE (CI C)

El darrer dia d’escola del primer trimestre vam celebrar l’amic invisible entre els nens i nenes de la classe del món egipci. Tots esperàvem amb moltes ganes i nervis aquests dia, ja que per a alguns era la primera vegada que feiem aquest joc i ens va encantar!! A més a més vam mantenir el secret fins al final i així vam poder realitzar un joc final per endevinar qui era el nostre amic o amig invisible.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LES FOTOS

Aneu a la barra d'eines