JORNADA DE PORTES OBERTES VIRTUAL 2020

Si estàs interessat/da en la nostra escola ens pots escriure un correu electrònic a a8037930@xtec.cat i ens posarem en contacte amb tu per resoldre tots els dubtes que puguis tenir.

Com ja sabeu estem vivint uns dies atípics com a conseqüència de la propagació del Covid19.

Estava previst que el 14 de març i el proper 20 de març, tinguessin lloc les jornades de portes obertes que finalment han quedat ajornades pel tancament de tots els centres educatius de Catalunya.

Des de l’Escola Margalló i des d’aquesta pàgina volem fer-vos una petita mostra del que es viu dia a dia a la nostra escola. Ho podeu veure en el següent vídeo.

Descarrega el tríptic de l’escola.

Descarrega Info AMPA 2020

Descarrega INFO Fundesplai

Així mateix us deixem una còpia del nostre tríptic que podeu veure i descarregar aquí.

Descarrega Info AMPA 2020

Descarrega INFO Fundesplai

Us recomanem també que feu una ullada a tota la web i en especial al nostre apartat de projectes: https://agora.xtec.cat/ceipmargallo/projectes-escola/

Aquí us deixem també l’enllaç a la web de la Preinscripció 2020. http://queestudiar.gencat.cat/es/preinscripcio/estudis/obligatoris/

Recorda que si estàs interessat/da en la nostra escola ens pots escriure un correu electrònic a a8037930@xtec.cat i ens posarem en contacte amb tu per resoldre tots els dubtes que puguis tenir.