Activitats d’estiu 2020

+INFO o clic a la imatge.

Ja tenim l’estiu a tocar i l’equip de Fundesplai està preparant uns Casals engrescadors, emocionants, segurs i que permetran l’inici d’una nova etapa relacional i de preparació per a una nova realitat.

Els infants i joves han de poder retrobar-se amb els companys/es, amb tranquil·litat, rebaixant les angoixes i les pors del contacte amb els altres i han de recuperar el gaudir de fer coses junts, de passar-ho bé cantant i creant un mural col·lectiu, redescobrint la natura a la ciutat i a l’entorn proper.

Els infants i joves, igual que els adults, perceben el context d’incertesa i excepcionalitat que vivim aquests dies. Es senten més vulnerables i més fràgils i les experiències educatives que visquin seran claus per gestionar millor aquestes emocions, per generar nusos i vincles i refermar la necessitat d’altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>