JORNADA DE PORTES OBERTES 2020

(Si estàs interessat/da en la nostra escola ens pots escriure un correu electrònic a jpo2020@escolamargallo.cat i ens posarem en contacte amb tu per concertar una visita quan sigui possible, per resoldre tots els dubtes que pugueu tenir i us mantindrem informats sobre la preinscripció 2020)

Com ja sabeu estem vivint uns dies atípics com a conseqüència de la propagació del Covid19.

Estava previst que el 14 de març i el proper 20 de març, tinguessin lloc les jornades de portes obertes que finalment han quedat ajornades pel tancament de tots els centres educatius de Catalunya.

Des de l’Escola Margalló i des d’aquesta pàgina volem fer-vos una petita mostra del que es viu dia a dia a la nostra escola. Ho podeu veure en el següent vídeo.

Així mateix us deixem una còpia del nostre tríptic que podeu veure i descarregar aquí.

Us recomanem també que feu una ullada a tota la web i en especial al nostre apartat de projectes: https://agora.xtec.cat/ceipmargallo/projectes-escola/

Aquí us deixem també l’enllaç a la web de la Preinscripció 2020. http://queestudiar.gencat.cat/es/preinscripcio/estudis/obligatoris/

(Si estàs interessat en la nostra escola ens pots escriure un correu electrònic a jpo2020@escolamargallo.cat i ens posarem en contacte amb tu per concertar una visita quan sigui possible, per resoldre tots els dubtes que puguis tenir i us mantindrem informats sobre la preinscripció 2020)