Quan entrem escoltem… “Best friends”, de la BSO Madagascar 2.

 

I comença un altre curs , com sempre,  amb records i novetats. La música triada per aquesta ocasió és “Best friends” de la pel·lícula MADAGASCAR 2, i no només perquè ens agrada molt aquesta banda sonora de HANS ZIMMER sinó perquè ens ha semblat que el començament de curs és el retrobament amb els nostres amics i companys, i quina millor manera que fer-ho amb la companyia d’aquesta fresca melodia. Però també ens servirà per a recordar a un gran mestre i amic, l’Albert,  que aquest curs ha començat un altre projecte, a qui des d’aquí li desitgem molta sort i li diem que l’enyorarem moooooolt!!

Però evidentment, l’Albert ha marxat i ens han arribat dos fantàstics mestres de música, la Mireia per als petits i el Joan per als mitjans, i entre tots tres intentarem que la música a l’Alberich continuï amb la mateixa “marxa” de sempre!!!

Us deixem amb “BEST FRIENDS” !! Esperem que vosaltres ja els hàgiu trobat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>