Guess the Fruit!

Els infants de 1r hem realitzat una activitat molt divertida a partir de diferents fruites. Tot va començar amb el conte “Handa’s Surprise” que explica com una nena africana prepara un cistell amb fruites per dur a la seva amiga, Akeyo. Mentre recorre la sabana fins el poble de la seva amiga, diversos animals li van prenent les fruites, però la Handa no se n’adona, està absorta pensant quina fruita li agradarà més a l’Akeyo. Finalment, la Handa es troba a la seva amiga, amb una sorpresa inesperada.

Després del conte, l’alumnat de 1r hem realitzat un petit experiment per saber si reconeixíem algunes de les fruites que apareixen a l’història. Per fer-ho, ens hem hagut de tapar els ulls i tastar un trosset de la fruita en qüestió. En acabar, dèiem la resposta i comprovàvem que fos correcta. L’experiència ha estat molt graciosa i sorprenent, i tot i que algunes fruites ens agradaven, d’altres no tant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>