Col·laboració de l’escola amb la URV

Al llarg d’aquest trimestre la nostra escola col·labora en el Projecte Pont amb la Universitat Rovira i Virgili. Aquest projecte, impulsat pel seu Departament de Pedagogia, consisteix en l’elaboració de materials educatius relacionats amb dispositius mòbils a l’aula, per part d’alumnes que estan estudiant el doble grau d’Infantil i Primària, així com també de Pedagogia.

En les darreres setmanes, aquests estudiants han vingut a les nostres aules a implementar les activitats i materials que han dissenyat, d’acord amb els nostres tutors, tutores i especialistes de les comunitats de Mitjans i Grans que han participat en el programa.

El benefici és per a tots i totes, ja que aquests estudiants poden practicar com programar i portar activitats i materials a les aules, i la nostra escola podrà fer-los servir en el futur.

Aquí us deixem algunes imatges.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>