BON INICI DE CURS 2015-2016!!!

Hem començat el curs amb mooolta energia !! A QUAN ENTREM ESCOLTEM ens hem iniciat amb un grup de noies de les nostres contrades “ROBA ESTESA”, que ens han fet entrar amb molta “marxa” amb la cançó “VIU” .

I aquests dies estem celebrant el 150 aniversari del naixement d’Enric Morera amb una de les seves sardanes més conegudes : “L’EMPORDÀ”.

I com ja vam avançar, aquest és un any molt important per a les nostres corals, ja que celebrem el 10è aniversari del nostre naixement. I ja us podem anunciar que farem un superconcert al Teatre Bartrina el dijous 26 de novembre.

Si coneixeu ex-cantaires, aviseu-los perquè volem que ens acompanyin en un dia tan especial !!  Us hi esperem a tots!!

ALBERICHOR 10 ANYS

Però també necessitem de la vostra col·laboració, ja que tenim molta feina i ens agradaria poder comptar amb voluntaris per a formar una comissió.

Ah! I també convoquem un CONCURS DE LOGOTIP PER L’ALBERICHOR. Aquí us en deixem les bases:

CONCURS LOGOTIP ”ALBERICHOR”

La present convocatòria té com a objectiu el disseny d’un logotip destinat a representar a les corals ALBERICHOR en la seva projecció externa.

PARTICIPANTS
Concurs obert a tota la comunitat d’aprenentatge (alumnes a partir de 3r, mestres, famílies i col·laboradors). Només es podrà presentar un disseny per participant.

NORMES
– Al logotip hi ha d’haver la paraula ALBERICHOR.
– El disseny serà original i inèdit.
– Es pot elaborar en qualsevol tècnica que permeti la seva reproducció impresa (eviteu els relleus i Ies manualitats).
– És recomanable fer-ho a un sol color.
– Tingueu en compte que la reproducció del logotip s’acostumarà a fer en mida petita, per la qual cosa ha de ser llegible.

PRESENTACIÓ
Es presentarà en un full DIN-A4, i al darrera s’hi escriurà un pseudònim. S’hi adjuntarà una butlleta de participació tancada en un sobre. A la butlleta s’hi posarà el nom, l’adreça i un telèfon de contacte. A damunt del sobre tancat també s’hi posarà el pseudònim.

TERMINI DE PRESENTACIÓ
El termini finalitza el dia 13 d’octubre de 2015. Els treballs es lliuraran directament als mestres de música, o a secretaria. Els logotips participants formaran part d’una exposició.

NO ENS AVORRIM !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>