LLISTA LLIBRES DE TEXT CURS 18-19

Podeu consultar la llista de llibres clicant aquí

LLIURAMENT DE NOTES FINALS: dimarts, 26 de juny

10.00 Alumnat de 4t d’ESO. En recollir els butlletins, haureu d’anar a la biblioteca per demanar l’expedició del títol d’ESO.

12:00 Resta de cursos.

FESTA DE GRADUACIÓ 2018

El director de l’Institut Roquetes us convida a assistir a l’acte d’entrega del 13è Premi-Beca Institut Roquetes i de les Orles als alumnes que finalitzen l’etapa d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que tindrà lloc al pati del centre el proper dia 22 de juny de 2018 a les 20.00 h.

Manel Reverté Ferré

TREBALL DE SÍNTESI I TREBALL DE RECERCA

Entre el divendres 15 i el divendres 22 de juny, últim dia lectiu, els grups de 1r, 2n i 3r d’ESO faran el treball de síntesi, i els de 4t d’ESO i AULA OBERTA el projecte de recerca, també d’assistència obligatòria per tot l’alumnat i qualificat al butlletí final del curs com qualsevol altra assignatura.

TÍTOLS D’ESO I BATXILLERAT

Es comunica a tots els alumnes que van finalitzar els seus estudis d’ESO els cursos 14/15 i 15/16  que poden passar per Secretaria en horari habitual a recollir el títol personalment Igualment, tot els/les alumnes que van finalitzar els seus estudis de batxillerat els cursos 14/15, 15/16 i 16/17.

FRASE DE LA SETMANA

“A la societat d’Internet, el més complicat no és navegar, sinó saber on anar, on buscar el que es vol trobar i què fer amb el que es troba. I això requereix educació.” (Manuel Castells)