INS Pere Borrell

Notícies

JORNADA DE PORTES OBERTES – ESO – 9 de març

Enviada per admin el 24/Feb/2015 - 13:28

portes_obertes.jpgEl dilluns 9 de març, de 18h a 20h, a l’INS Pere Borrell de Puigcerdà es farà una Jornada de Portes Obertes adreçada a totes les famílies d’alumnes que estiguin interessades a cursar l’Educació Secundària Obligatòria al nostre Institut.
Esperem fer-vos conèixer les característiques del Centre, el Projecte Educatiu, el Pla d’Estudis,  la metodologia emprada, els Projectes que hem posat en marxa i els que engegarem de cara al proper curs.
Estarem encantats d’atendre-us i de respondre els vostres dubtes, qüestions i inquietuds.
Us hi esperem!


CONVOCATÒRIA DE VAGA D'ESTUDIANTS 26 02 15

Enviada per admin el 24/Feb/2015 - 11:48
Davant la vaga convocada pels sindicats d’estudiants per al dia  26 de febrer de 2015, la direcció del centre vol fer les consideracions següents:
S’han adherit a la vaga els alumnes de 3r  ESO, 4t ESO i CFGM.
1.    L'alumnat del centre ha presentat la sol•licitud per  exercir el dret de vaga per la qual cosa, segons la normativa vigent, l'alumnat a partir de 3r d'ESO podrà exercir aquest dret . Per aquest motiu, els alumnes d'aquests cursos que no vinguin a classe hauran de justificar la falta d’assistència per tal que els pares estiguin assabentats  de la no assistència dels seus fills al centre.

2.    Els alumnes de 1r i 2n d'ESO no tenen dret de vaga.

3.    L'alumnat que no exerceixi el dret de vaga serà atès amb normalitat segons l’horari habitual de classes.

4.    Els alumnes que no hagin justificat la seva falta d’assistència dimecres 25 de febrer al tutor, entendrem que no s’adhereixen a la vaga i se’ls computarà una possible no assistència com a falta injustificada.

5.    La no assistència a classe comporta  un perjudici acadèmic evident per als alumnes. Cal, per tant, que facin servir el recurs de la vaga de manera molt puntual i amb una reflexió prèvia important.La  Direcció
                            Puigcerdà, 23 de febrer de 2015

CONVOCATÒRIA 2015 DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I DE GRAU SUPERIOR

Enviada per admin el 19/Feb/2015 - 14:32

 El Departament d'Ensenyament convoca periòdicament les proves d'accés, que permeten acreditar unes aptituds mínimes per tal d'accedir posteriorment a uns estudis, i les proves lliures per a l'obtenció de títols i certificats, mitjançant les quals se certifica la superació d'uns estudis determinats. A aquests accessos us ofereixen informació de les proves  d'accés a Cicles de Grau Mig, i, de les proves d'accés a Cicles de Grau Superior.

Important: Dates d’Inscripció: de l'11 al 23 de març de 2015

Proves d'accés

Prova d'accés al grau mitjà de formació professional 

Inscripció: de l'11 al 23 de març de 2015

Prova d'accés al grau superior de formació professional 

Inscripció: de l'11 al 23 de març de 2015


PROVES DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES DE 4t ESO

Enviada per admin el 29/Gen/2015 - 13:22

La prova de quart d'ESO avalua les competències i coneixements bàsics que els alumnes han d'haver adquirit en competència comunicativa lingüística i en competència matemàtica. Aquesta prova externa, que elabora i organitza el Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu, té un caràcter informatiu, formatiu i orientador per als alumnes, les famílies i els centres i vol ser una eina per impulsar la millora global del sistema educatiu català. Enguany aquestes proves es faran els dies 10 i 11 de febrer. Les realitzaran en el centre tots els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut.


 Més informació a l’enllaç següent.


 http://csda.gencat.cat/ca/arees_d_actuacio/estudis/prova_avaluacio_4t_eso_2015


PROVES PER A L’OBTENCIÓ DEL GRADUAT EN ESO PER A L’ALUMNAT QUE NO L’HAGI OBTINGUT EN FINALITZAR AQUESTA ETAPA

Enviada per admin el 29/Gen/2015 - 13:20
S'han convocat les proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, per als alumnes que no l'hagin obtingut en finalitzar l’ESO l’any 2013 o 2014 i no van obtenir el títol per tenir pendents de superació cinc o menys matèries. El termini de presentació de sol·licituds d'inscripció és del 2 al 16 de febrer i les proves es realitzaran el dijous 12 de març, a les 16 h, a la Sala d’Actes de l’Institut.
Més informació a l'apartat "Proves de compleció de l’ESO" d'aquesta web, on s'han publicat els continguts i els criteris d'avaluació mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries.


Activitats i pràctiques del Cicle Sociosaniotari

Enviada per admin el 14/Gen/2015 - 07:54

cfss0115.jpgcfss0115_a.jpg

cfss0115_b.jpgcfss0115_c.jpg

cfss0115_d.jpgUs informem de diferents activitats realitzades per l'alumnat del Cicle Formatiu Socisanitari:
- Tallers en el Projecte Rems de l'Espai Social de Puigcerdà, les activitats van anar dirigides a persones grans que comencen a tenir problemes de memòria.
- Pràctiques a l'Hospital la Cerdanya. En aquesta pràctica els alumnes treballen la col·locació de les peces d'aïllament.
- Dintre de l'assignatura de suport al domicili, porta a terme unes activitats de cuina. Aquestes activitats van dirigides a conèixer els diferents tipus d'aliments, les seves propietats i a treballar la higiene alimentària.


Fotos de la rifa i les brases solidàries de la Marató de TV3 2014

Enviada per admin el 26/Des/2014 - 10:27

portada_marato.jpg

Cliqueu la imatge per a veure fotos de la rifa i les brases solidàries de la Marató de TV3 2014


El nou calendari cerdà 2015

Enviada per admin el 03/Des/2014 - 07:04
calendaricerda1214.jpg

El Calendari Cerdà 2015 ha escollit enguany com a temàtica la cuina tradicional de Cerdanya. Les receptes són de Rosa Aguilar “Semproniana”, autora del llibre “La cuina tradicional de Cerdanya”, i les il·lustracions són obra de Narcís Coderch, professor d'Educació Visual i Plàstica de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà. El calendari també inclou el santoral, les llunes, dites del refranyer popular i els esdeveniments més rellevants de la comarca (fires, mercats, festes, aplecs, etc.).

La presentació del Calendari Cerdà va tenir lloc el passat dia 29 de novembre a la capella de Gràcia de Puigcerdà, i va anar a càrrec d’Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, Joan Muntané, un dels promotors de la iniciativa, Rosa Aguilar i Narcís Coderch.

El Calendari Cerdà, que va ser impulsat per l’historiador i expresident del Consell Comarcal de la Cerdanya Joan Pous, l’editen l’associació Amics de Cerdanya i l’Institut d’Estudis Ceretans, i enguany arriba a la 35a edició.

Podeu veure les il.lustracions tot clicant la imatge següent:calendari_cerda_dibuixos_1214.jpg


Eleccions pel Consell Escolar

Enviada per admin el 02/Des/2014 - 07:28
Després del Procés Electoral de renovació parcial del Consell Escolar de l'Institut, la seva composició ha quedat de la manera següent:
Cada dos anys, el Consell Escolar del Centre es renova per meitat dels representants de cada sector (mares i pares, alumnes i professors). Enguany tocava renovar 2 membres del sector pares, 2 del sector alumnes i 4 del sector professorat, a més deL Representant del PAS. L'AMPA i l'Ajuntament de Puigcerdà també han nomenat cadascun el seu representant.
Moltes gràcies a tothom per participar en el procés.

Presentació del llibre “Pels estanys de Cerdanya. Llegendes, patrimoni i rutes”

Enviada per admin el 01/Des/2014 - 09:11
portada del llibre

El dia 7 de desembre a les 19h. es realitzarà la presentació del llibre “Pels estanys de Cerdanya. Llegendes, patrimoni i rutes” dels autors Ermengol Orriols, Salvador Orriols, Alexis Cagigos, Oriol Mercadal i Enric Quílez, que tindrà lloc a la Sala de Convencions del Museu Cerdà.

« 1 2 »

Calendari

Mes anterior Març 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Gestió Escolar

Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Enllaços

Properes

En els propers 7 dies

Comptador de visites

contador de visitas