INS Pere Borrell

Notícies

ORIENTACIÓ 3r ESO - ITINERARIS DE 4t ESO

Enviada per admin el 17/Mai/2016 - 10:36

El proper dimarts 17 de maig a les 18h es farà a la Sala d'Actes de l'Institut la xerrada adreçada als pares dels alumnes de 3r ESO sobre orientació acadèmica. Aquesta xerrada està  enfocada sobretot a assesorar i orientar sobre la tria d'itineraris a 4t ESO. Trobareu més informació a l'enllaç següent.

MÉS INFORMACIÓ


PROGRAMA D'INTERCANVI CATALUNYA-QUÉBEC

Enviada per admin el 04/Mai/2016 - 13:34

Ens plau comunicar que un alumne de 4t ESO del nostre Centre ha estat seleccionat per participar en el Programa d'Intercanvi d'alumnes de BTX Catalunya-Québec. És el primer cop que participem en aquest intercanvi. Esperem que aquest èxit estimuli alumnes de les promocions següents a inscriure's en aquest Programa.

CATALUNYA-QUÉBEC


AUXILIAR DE CONVERSA EN LLENGUA FRANCESA

Enviada per admin el 04/Mai/2016 - 13:25

El nostre Centre ha estat seleccionat per acollir un Auxiliar de Conversa en Llengua Francesa de l'1 d'octubre de 2016 al 31 de maig de 2017.

Ens congratulem d'aquesta assignació que permetrà que els alumnes que cursen Llengua Francesa puguin reforçar la llengua oral a les classes.


PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

Enviada per admin el 03/Mai/2016 - 09:27

El termini de preinscripció per al Batxilerat i per als Cicles Formatius de Grau Mitjà serà del 18 al 25 de maig. L'horari d'atenció al públic a la Secretaris de l'Institut serà de 9h a 14h.

Més informació als enllaços següents.

WEB DEPARTAMENT - PREINSCRIPCIÓ

ORIENTACIÓ_4t ESO_


TALLER DE ROBÒTICA AL CAMPUS CERDANYA

Enviada per admin el 29/Abr/2016 - 16:18

ASSOCIATION TOUS AZIMUTS

Enviada per admin el 20/Abr/2016 - 11:13

Durant els meso d'abril i maig l'INS Pere Borrell comptarà amb la col·laboració de l'çAssociation Bénévole Tous Azimuts d'osséja. Set membres d'aquesta associació francesa de voluntariat, Abel Conesa, Francis Jean, Marie Dumont, Montse Ingles, Dolores Cera, Jean Dufourcq i Georges Sol, intervindran a les classes de francès de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO.

Volem agrair aquesta cooperació, feta de manera desinteressada i gratuïta, que ens permet oferir als alumnes unes millors condicions per a l'aprenentatge de la llengua francesa, en desdoblar la majoria de grups una hora a la setmana i facilitar així l'expressió oral dels alumnes.


PROJECTE FIVE DAYS TO DANCE

Enviada per admin el 19/Abr/2016 - 09:50

Dureant una setmana, els alumnes de 1r d'ESO canviaran les classes i les aules per participar en el projecte de dansa comunitària "Voyage" (Five days to dance) de la companyia DeLoopers.

L'objectiu és fer-los protagonistes de les seves capacitats expressives i comunicatives i treballar alhora l'autoestima i la convivència. El contingut de l'obra i la coreografia fa reflexionar sobre la realitat d'aquelles persones que comencen un viatge pel món, alguns en la recerca de nous horitzons i d'altres per deixar enrere guerres i conflictes.

Al llarg de la setmana realitzaran una coreografia en grup que es mostrarà al municipi en una actuació pública el proper divendres 22 d'abril a les 19,30h al pati de l'Institut.

FOTO1      FOTO2       FOTO3


CONCURS +MATES 2016

Enviada per admin el 18/Abr/2016 - 09:31

El passat dissabte vam anar fins a Sant Vicenç de Montalt (Maresme) per participar a la final del concurs +Mates 2016 amb dos alumnes de 3r d'ESO, Maria Laguarda i Aleix Tor, que havien estat seleccionats. La jornada matemàtica va començar a les 9,30h del matí amb una prova amb tres problemes que van haver de resoldre per equips. L'organització havia repartit els participants en grups de 4 o 5 persones de centres diferents. Així, els nostres alumnes van passar a ser contrincants. Després d'un esmorzar, a càrrec de l'Ajuntament del poble, vam fer una gimcana matemàtica. L'acte va concloure amb el lliurament de premis als guanyadors del +Mates d'enguany. L'equip de l'Aleix Tor va ser el guanyador del concurs. Va ser un dia festiu, amb 300 alumnes des de 5è de primària fins a batxillerat, amb els seus mestres i professors de matemàtiques i les seves famílies. Va ser molt gratificant veure tants nens i joves gaudint de les matemàtiques. Gràcies als dos finalistes i a les seves famílies. Felicitats!!

FOTO1     FOTO2     FOTO3


CONVOCATÒRIA DE VAGA D'ESTUDIANTS

Enviada per admin el 13/Abr/2016 - 06:44

Davant la vaga convocada pels sindicats d'estudiants per als dies 13 i 14 d'abril de 2016, la direcció del centre vol fer les consideracions següents:

S'han adherit a la vaga alguns alumnes de 3r ESO, 4t ESO, BTX i CFGM.

L'alumnat del centre ha presentat la sol·licitud per exercir el dret de vaga per la qual cosa, segons la normativa vigent, l'alumnat a partir de 3r ESO podrà exercir aquest dret. Per aquest motiu, els alumnes d'aquests cursos que no vinguin a classe hauran de justificar la falta d'assistència per tal que els pares estiguin assabentats de la no assistència dels seus fills al centre.

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO no tenen reconegut el dret de vaga.

L'alumnat que no exerceixi el dret de vaga serà atès amb normalitat segons l'horari habitual de classes.

Els alumnes que no hagin justificat la seva falta d'assistència el dia 12 d'abril al tutor, entendrem que no s'adhereixen a la vaga i, en cas d'absència, se'ls computarà una falta no justificada.

La no assistència a classe o a exàmens comporta un perjudici evident per als alumnes. Cal, per tant, que facin servir el recurs de la vaga de manera molt puntual i amb una reflexió prèvia important de la qual les famílies han de ser partíceps


JORNADA INVESJOVE 2016

Enviada per admin el 16/Mar/2016 - 15:40

El proper divendres 18 de març celebrarem, com cada any, la Jornada Invesjove sobre Treballs de Recerda de Batxillerat. Tindrem el goig de presentar-vos les exposicions d'un bon nombre dels millors treballs de recerca que han fet enguany els alumnes de l'Institut. 

Es tractarà d'una Jornada centrada en el món de la recerca. Comptarem també amb la conferència "Del treball de Recerca a Teballar fent Recerca" a càrrec de la Mireia Coll Tané, ex alumna de l'Institut i investigadora.

També farem una taula rodona amb ex alumnes de l'Institut que es troben en el seu primer any d'Universitat. Ens explicaran la seva experiència del pas d'Institut a Universitat. 

Us hi esperem.

PROGRAMA INVESJOVE 2016

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Calendari

Mes anterior Maig 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Gestió Escolar

Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Enllaços

Properes

En els propers 7 dies

Comptador de visites

contador de visitas