INS Pere Borrell

Notícies

QUALIFICIONS – SETEMBRE 2015

Enviada per admin el 31/Ago/2015 - 12:59

- El lliurament de qualificacions corresponents a la convocatòria extraordinària de setembre es farà el divendres 4 de juny a les 12h a la Sala d’Actes de l’Institut.

- Els professors atendran consultes sobre els exàmens el dilluns 7 de setembre, de 10,30h a 12,30h. Les possibles reclamacions a les qualificacions finals s’hauran de formular en aquest mateix termini fent servir la instància adreçada al Director de l’Institut que es trobarà disponible a Secretaria.


Calendari de recuperacions de setembre 2015

Enviada per admin el 30/Jun/2015 - 12:27


Informacions sobre el procés de reclamacions

Enviada per admin el 22/Jun/2015 - 16:58

Reclamacions per qualificacions obtingudes al llarg d’un curs d’ ESO i batxillerat

Si no es resolen directament entre el professor i l’alumne afectat, es presentaran al tutor, el qual les traslladarà al departament, que correspongui per tal que s’estudiïn.

En tot cas la resolució definitiva correspondrà al professor. L’existència de la reclamació i la resolució adoptada es faran constar en el llibre d’actes del departament o seminari.


Reclamacions per qualificacions finals d’ ESO i batxillerat


Per a les qualificacions finals de cada curs d’ ESO el centre establirà un dia, posterior a la realització de les avaluacions finals ordinària i extraordinària, en què els professors estudiaran i resoldran les possibles reclamacions. Si l’alumne no està d’acord amb la resolució, podrà reiterar la reclamació en un escrit adreçat al director i presentat el mateix dia o l’endemà. Per resoldre aquestes reclamacions se seguirà la tramitació següent:

a. El director traslladarà la reclamació al departament. Si consta només d’un o dos membres, l’òrgan s’ampliarà, fins a tres (entre professors de matèries del mateix àmbit o entre els càrrecs directius).

b. Vista la proposta formulada, el director podrà resoldre directament la reclamació, o bé convocar una nova reunió de l’equip docent.

c. La resolució del director es notificarà per escrit a l’interessat. En la resolució s'indicaran les modificacions pertinents o el procediment per recórrer.


Auxiliar de conversa a l'INS Pere Borrell

Enviada per admin el 19/Jun/2015 - 09:29

aconversa0615.jpgL'l'INS Pere Borrell comptarà el curs vinent amb un auxiliar de conversa nadiu.
Els Auxiliars de conversa són joves de diferents perfils que tenen la llengua anglesa com a llengua materna i tenen un clar desig de treballar com a assistents de conversa ajudant amb l'anglès a l'escola, mentre viuen amb una família d'acolliment vinculada al centre escolar.
La família d'acolliment proporciona a l'auxiliar de conversa l'allotjament, el transport i la manutenció gratuïts de forma voluntària amb l'objectiu de beneficiar-se d'un intercanvi cultural (especialment els nens/es) amb una persona de parla anglesa nativa.
Podeu trobar més informació a: http://www.hometohome.es/caps/cat/colegios.html
Si esteu interessats en acollir l'auxiliar de conversa el curs vinent, poseu-vos en contacte amb l'institut (972884642) o amb l'AMPA (ampapereborrell@gmail.com) el més aviat possible.
Premi al treball de recerca de l'alumna Laia Mir Pascual

Enviada per admin el 16/Jun/2015 - 10:01

tc_lpascual.pngL'alumna Laia Mir Pascual, de 2n de Batxillerat, ha obtingut el premi del Consell Social de la Universitat de Girona pel seu treball de recerca: "Cara a cara amb un trasplantament. Donació i trasplantament hepàtic". Aquest ha estat el premi únic concedit per aquesta Universitat en la categoria "Salut i esport", en la convocatòria d'enguany. La tutora del treball és Montserrat Pérez Fígols.


Calendari de fi de curs de Batxillerat

Enviada per admin el 16/Jun/2015 - 09:47

1r BATXILLERAT

19 DE JUNY

Informació de la segona assignació tutors de Treball de recerca (a les aules)

26 DE JUNY

11:00 : Lliurament notes.

11: 30 – 12:30: Reunió amb els tutors de treball recerca de la 2ª assignació.

29 DE JUNY   9 – 11: Reclamacions

30 DE JUNY  9 – 10: Resolució de les reclamacions

2n BATXILLERAT

18 DE JUNY

12:10 h: Lliurament de notes de l'avaluació extraordinària

12:30 – 14:00 h: Reclamacions

19 DE JUNY

9 – 10 h: Resolució de les reclamacions


L’alumnat d’Aula Oberta durant aquest últim trimestre ha fet la revista d’Aula Oberta “Obre’t al món”

Enviada per admin el 15/Jun/2015 - 11:23

revista_ao_0615.png

, aquest ha estat un projecte que els ha ocupat moltes hores de diferents matèries, a més han explicat diferents activitats fetes durant el curs i d’altres fetes aquest últim trimestre. Volem agrair a tots els i les alumnes el seu gran treball, les seves revisions i modificacions, sense ells no hauria estat possible aquest projecte. També agrair a tot el professorat d’AO que d’alguna manera o altra ha intervingut per tal que la revista pogués sortir a la llum. Moltes gràcies a tots!

Cliqueu a sobre de la imatge per accedir a la revista.


El dia 1 de juny els alumnes d’Aula Oberta van anar a l’Escola Llums del Nord per oferir un any més la jornada de “Jocs Tradicionals”.

Enviada per admin el 15/Jun/2015 - 11:08

Els nostres alumnes es van preparar jocs, l’explicació i el material necessari, per tal que els alumnes d’Infantil i de Primària poguessin gaudir d’aquest dia. Entre els jocs tradicionals hi havia els clàssics “Pica paret”, “La patata”, “Les cadires”, “Les sardines”, “Estirar la corda”, “El mocador” entre d’altres.
Els alumnes del PIP-INS hem estat les darreres setmanes fent el Projecte Integrat.

Enviada per admin el 15/Jun/2015 - 10:46

Aquest any hem decidit fer uns tallers per nens de p3, p4 i p5. Hem visitat els col·legis: Alfons I (26 i 27 de maig), Llums del Nord (2 de juny) i la Vedruna (11 de juny).

En aquests tallers hem fet les següents activitats:

- Taller de pintures.

- Pintar cares.

- Gimcana.

- Contar contes amb titelles.

A canvi els alumnes ens han portat 1 kg o 1l de qualsevol aliment, que hem donat al banc d'aliments de Caritas.

Moltes gràcies a tots per la seva solidaritat!


Colónies de Treball de Síntesi a Torreferrana

Enviada per admin el 13/Jun/2015 - 07:42
Alumnes de 2n d'ESO han fet còlonies  a Torreferrana en Bellcaire d'Empordà com a parts del Treball de Síntesi
Utilitzant l'anglès com a llengua de treball han practicat diferents activitats: tir amb arc, vela, cayac, tirolines, orientació, bicicleta de muntanya, ...
Han estat tres dies intensos, plens d'experiències. Si cliqueu sobre la foto en podreu veure imatges.

« 1 2 3 4 5 »

Calendari

Mes anterior Setembre 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Gestió Escolar

Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Enllaços

Properes

En els propers 7 dies

Comptador de visites

contador de visitas