Aquest cicle es realitza en modalitat DUAL. Clica aquí per saber més sobre la modalitat Dual al nostre institut.
A continuació la relació de mòduls professionals i unitats formatives dels diferents cursos:
Mòduls Professionals | Hores centre | H Dual | Unitats formatives | H |
MP1 Mostreig i preparació de la mostra* A PRIMER | 132 | UF 1 Preparació d’equips i mostres per l’anàlisi | 76 | |
UF 2 Pla de mostreig | 28 | |||
UF 3 Presa de mostres | 28 | |||
MP2 Anàlisis químiques*. A PRIMER | 165 | 33 | UF 1 Materials i reactius per anàlisi química | 50 |
UF 2 Mètodes d’anàlisi volumètrics i gravimètrics | 90 | |||
UF 3 Anàlisi orgànica | 25 | |||
MP3 Anàlisi instrumental* A SEGON | 165 | 33 | UF 1 Mètodes elèctrics | 50 |
UF 2 Mètodes òptics | 75 | |||
UF 3 Mètodes de separació | 40 | |||
MP4 Assajos físics** A PRIMER | 99 | UF 1 Tipus de materials. | 39 | |
UF 2 Assajos físics destructius i no destructius. | 60 | |||
MP5 Assajos fisicoquímics* A PRIMER | 99 | UF 1 Propietats i assajos fisicoquímics. | 75 | |
UF 2 Assajos organolèptics. | 24 | |||
MP6 Assajos microbiològics* A PRIMER | 165 | 33 | UF 1 Preparació d’equips i mostres. Tècniques de sembra. | 35 |
UF 2 Anàlisi microbiològica d’aigües. | 60 | |||
UF 3 Anàlisi microbiològica d’aliments. | 50 | |||
UF 4 Anàlisi microbiològica d’aire i superfícies. | 20 | |||
MP7 Assajos biotecnològics* A SEGON | 99 | 33 | UF 1 Biologia molecular. | 66 |
UF 2 Assajos de mutagenicitat. | 33 | |||
MP8 Qualitat i seguretat en el laboratori. A PRIMER | 132 | 33 | UF 1 Sistemes de gestió de la qualitat. | 32 |
UF 2 Tractament dels resultats analítics. | 50 | |||
UF 3 Seguretat i gestió ambiental. | 50 | |||
MP9 FOL LA’UF2 A PRIMER I L’UF1 A SEGON | 82 | 17 | UF 1 Incorporació al treball | 49 |
UF 2 Prevenció de riscos laborals | 33 | |||
MP10 EIE. A SEGON | 50 | 16 | UF 1 Empresa i iniciativa emprenedora. | 50 |
MP11 Anglès tècnic | 99 | UF 1 Anglès tècnic. | 99 | |
MP12 Projecte de laboratori d’anàlisi i de control de qualitat | 33 | 66 | UF 1 Projecte de laboratori d’anàlisi i de control de qualitat. | 99 |
MP13 FCT | 416 | |||
MP14: FP Dual | 264 | Empresa | ||
UF1- Laboratori d’anàlisi i de control de qualitat a empresa | ||||
Total | 2000 | 2264 |
Empresa = 264 x 2 = 528 + 416 = 944 hores mínimes que ha de fer a empresa per poder tenir reconeixement acadèmic.