Cicles Formatius

Els cicles formatius son un tipus d’estudis postobligatoris que serveixen per a la inserció en el món laboral.

Per altra banda, és una via que permet la continuïtat d’altres estudis superiors.

A l’Institut la Romànica s’imparteixen cicles formatius de la Família Química dels quals dos es realitzen en modalitat DUAL. Clica aquí per saber més sobre la modalitat Dual al nostre institut.

El cicles formatius que s’imparteixen a Institut La Romànica són (clica sobre els diferents cicles):

L’Institut la Romànica compta amb totes les instal·lacions i infraestructures necessàries per poder impartir tots els continguts tant teòrics com pràctics propis dels cicles formatius que oferim al centre. Clica aquí per obtenir més informació sobre instal·lacions i infraestructures del nostre institut.

Per tal d’oferir uns ensenyaments amb la major qualitat possible el nostre centre està certificat en la ISO 9001

Tots els cicles es fan de dilluns a divendres en horari de tarda (de 15:15h fins 21:35h) menys el CFGS de Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins que te dos grups, un amb horari de matí (de 08:15h fins 15:00h)i un altre amb horari de tarda.

Per tal de facilitar la incorporació del nou alumnat als diferents cicles formatius que s’imparteixen al centre, a continuació us deixem l’enllaç a la pàgina on podreu descarregar els dossiers de coneixements bàsics on es fa un petit repàs als diferents coneixements necessaris per realitzar satisfactòriament els diferents cicles formatius de Química.

Dossiers de coneixements bàsics

NOTICIES DE CICLES FORMATIUS